Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Θρήνος στην Εύβοια από τον ξαφνικό θάνατο 31χρονου τερματοφύλακα!!


Θρήνος στην Εύβοια από τον ξαφνικό θάνατο 31χρονου τερματοφύλακα

Σοκ σε όλη την Εύβοια προκάλεσε ο αιφνίδιος χαμός του Νίκου Κάντια, ο οποίος «έσβησε» ξαφνικά, το πρωί της Δευτέρας (25-01) σε ηλικία 31 ετών...

Σοκ σε όλη την Εύβοια προκάλεσε ο αιφνίδιος χαμός του Νίκου Κάντια, ο οποίος «έσβησε» ξαφνικά, το πρωί της Δευτέρας (25-01-2016) σε ηλικία 31 ετών...

Ο Νίκος Κάντιας αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας, εδώ και πολλά χρόνια, στην τοπική ποδοσφαιρική ομάδα ΑΕ Ταξιάρχης στην Βόρεια Εύβοια, ενώ ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός μικρού παιδιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του EviaZoom, ο νεαρός άνδρας ήταν άρρωστος με ίωση, πριν συμβεί τι μοιραίο, και τις τελευταίες ημέρες δεν έβγαινε καθόλου από το σπίτι του, το οποίο επισκέφθηκε και ιδιώτης γιατρός για να εξετάσει τον 31χρονο. Δυστυχώς, το πρωί της Δευτέρας ο Νίκος Κάντιας απεβίωσε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη και σύμφωνα με τους γιατρούς ο θάνατος του αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια.

inner

Η τραγική είδηση του θανάτου του, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο χωριό αλλά και σε όλη την Εύβοια. Ο 31χρονος τερματοφύλακας είχε πάρει πρόσφατα μεταγραφή και θα αγωνιζόταν φέτος στο Βυζάντιο Νέου Πύργου, ωστόσο δεν πρόλαβε να κάνει ντεμπούτο...

inner

Η κηδεία του 31χρονου έγινε μέσα σε κλίμα σπαραγμού και οδύνης την Τρίτη (26-01-2016) στον Ιερό Ναό του Αγίου Ταξιάρχη στο χωριό.

inner

Δείτε την συλλυπητήρια επιστολή της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕ Ταξιάρχη προς την οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού:

"Τα μέλη της διοίκησης και οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε ΤΑΞΙΑΡΧΗ, εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή μας Νικόλαου Κάντια σε όλη την οικογένεια και τους οικείους του.

Αυτές τις δύσκολες ώρες το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε στην οικογένεια είναι κουράγιο και δύναμη.

Εκφράζουμε ιδιαιτέρως τη συμπαράστασή μας στον πατέρα του Ηλία Κάντια που αποτελεί αναπόσπαστο μέλος του σωματείου μας το οποίο επί σειρά ετών έχει υπηρετήσει ως Πρόεδρος προσφέροντας τα μέγιστα.

Ο Νίκος Κάντιας αγωνίστηκε για το σωματείο μας από τα παιδικά του χρόνια στελεχώνοντας την θέση του τερματοφύλακα στην παιδική, εφηβική και ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα.

Ευχόμαστε ο Θεός να του χαρίσει ανάπαυση σώματος και ψυχής και να δώσει στην οικογένεια του υγεία και δύναμη για να διατηρήσει ζωντανή την μνήμη του.

¨Καλό ταξίδι Νίκο¨"

Πηγή: Eviazoom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: