Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Τούντορ για Μπερμπάτοφ: «Ενδεκάδα όποιος είναι καλύτερος, όχι όποιος παίρνει περισσότερα»


Τούντορ για Μπερμπάτοφ: «Ενδεκάδα όποιος είναι καλύτερος, όχι όποιος παίρνει περισσότερα»

Τη δική του απάντηση στα όσα υποστήριξε πρόσφατα ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έδωσε ο Ίγκορ Τούντορ, τονίζοντας αυτός αποφασίζει ότι θα παίξουν οι καλύτεροι και όχι οι υψηλότερα αμειβόμενοι.

Δεν ήταν δυνατόν να μην ερωτηθεί για το όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ο Ίγκορ Τούντορ, δείχνοντας ότι δεν είναι διατεθειμένος να ρίξει νερό στο κρασί, υπεραμυνόμενος των επιλογών του.

Ο Κροάτης τεχνικός τόνισε ότι την ενδεκάδα την επιλέγει με βάση του ποιος είναι καλύτερος και όχι με βάση το συμβόλαιο που έχει ο κάθε παίκτης ενώ πρόσθεσε ότι αυτός έχει να σκεφτεί 20 παίκτης και όχι έναν όποιος και αν είναι αυτός.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν καλή επίδειξη χαρακτήρα, χωρίς πολλές ευκαιρίες αλλά το αποτέλεσμα είναι καλό για το δεύτερο ματς.

Ξέραμε πως θα κυλήσει κάπως έτσι, θα ήταν δύσκολο να αναζητήσεις το καλό ποδόσφαιρο σε ένα τέτοιο γήπεδο, το σημαντικό είναι πως ήμασταν σοβαρή ομάδα, ο αντίπαλος είχε δύο γεμίσματα πέτυχε ένα γκολ, το διαχειριστήκαμε συνειδητά όλο αυτό, από εδώ και πέρα η ομάδα θα αλλάξει πρόσωπο με επιστροφή ποδοσφαιριστών από τραυματισμούς που θα μας βοηθήσουν στην φυσική κατάσταση και στην ενέργεια εντός αγωνιστικού χώρου».

Για την επιστροφή Κόστα και την εμφάνιση Κοροβέση: «Ο Κοροβέσης είναι πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα, είμαι πολύ ικανοποιημένος από εκείνον και από αυτά που βλέπω στο γήπεδο κυρίως γιατί είναι άλλο οι προπονήσεις. Ο Κόστα ξέρουμε ποιος είναι τι έχει κάνει, μπόρεσε να αγωνιστεί σήμερα με την εμπειρία του γιατί δεν είναι εύκολο μετά από τόσο καιρό και τέτοιον τραυματισμό να αγωνιστείς και να πάρεις ρυθμό».

Για την πίεση λόγω της ήττας από την ΑΕΚ και της αποβολής του Μπερμπάτοφ: «Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο από το συνηθισμένο».

Για την εμφάνιση του Σκόνδρα μετά την κριτική που του άσκησε: «Αντιλαμβανόμαστε την κριτική διαφορετικά, έχει άλλη σημασία από αυτήν που αντιλαμβάνεστε εσείς, είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, το καλός ή κακός έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο και την απόδοσή του. Έχουμε διαφορετική οπτική στην κριτική. Σήμερα ήταν καλός και είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή του»

Για τον Μπερμπάτοφ: «Καταλαβαίνω πως δίνετε μεγάλη σημασία στο θέμα του Μπερμπάτοφ γιατί ήταν ένας μεγάλος παίκτης. Εγώ το αντιλαμβάνομαι διαφορετικά όμως γιατί έχω να αντιμετωπίσω 20 παίκτες. Έτσι παίρνονται αποφάσεις από μένα και τους συνεργάτες μου για το καλό της ομάδας. Δεν υπάρχει προπονητής που να μην θέλει το καλό της ομάδας του και το δικό του. Αντιλαμβάνομαι πως ο κόσμος το βλέπει διαφορετικά αλλά συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει αντικειμενικότητα γιατί δεν ξέρουν οι φίλαθλοι τι γίνεται στα αποδυτήρια και δεν ξέρουν λεπτομέρειες από τις προπονήσεις. Εγώ παίρνω αποφάσεις μου για το καλό της ομάδας».

Για το ότι ο Μπερμπάτοφ είπε πως παίρνει πολλά λεφτά και θέλει να παίζει: «Δεν θεωρώ πως οι ομάδες βγάζουν την ενδεκάδα βάσει των χρημάτων. Η ενδεκάδα βγαίνει από το ποιος είναι καλύτερος και όχι βάσει χρημάτων».

Στο τέλος είπε: «Αυτό που θέλω είναι οι δημοσιογράφοι να ξεχωρίζουν την πλάκα. Στο προηγούμενο παιχνίδι είπα κάτι, γέλασαν όλοι και αργότερα ενημερώθηκα πως κάποιοι το εξέλαβαν σοβαρά. Να έχουμε σωστή κρίση...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: