Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Σίλβα: «Υπομονή μέχρι την Δευτέρα»


Σίλβα: «Υπομονή μέχρι την Δευτέρα»

Για ακόμη μία φορά ο Σίλβα δεν θέλησε να αποκαλύψει τις αλλαγές για τη λίστα της UEFA ενόψει των αγώνων με την Άντερλεχτ. Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στον Αστέρα ο τεχνικός του Ολυμπιακό

Υπομονή μέχρι την Δευτέρα, όπου θα ανακοινωθεί και επίσημα η λίστα για τα ματς του Europa κόντρα στην Άντερλεχτ, ζήτησε ο Μάρκο Σίλβα απ’ τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στον Αστέρα αλλά και από την συμβολή των Ντουρμάζ και Ζντιέλαρ. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους οπαδούς που βρέθηκαν στο «Καραϊσκάκη» και στήριξαν τους παίκτες του.

Αναλυτικά:

Το εάν μετά από έναν τέτοιο αγώνα που η ομάδα του άγγιξε το τέλειο (με τον Αστέρα) μπορεί να έχει παράπονο: «Καλησπέρα σας. Μετά το σημερινό παιχνίδι το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να συγχαρούμε τους παίκτες μας για την συμπεριφορά τους, την στάση τους στον αγώνα και την εμφάνισή τους. Το ίδιο και για τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό μας σήμερα. Αλλάξαμε κάποια πράγματα σε σχέση με πριν. Σε σχέση με προηγούμενους αγώνες, που δεν είχαμε πάει καλά. Σήμερα μπήκαμε πολύ καλά. Με ένταση και πάθος. Σε κάποιες φάσεις που ο αντίπαλος αντέδρασε ο Καπίνο ήταν παρών και αυτό είναι πολύ σημαντικό επίσης».

Τον ποιον θεωρεί εκείνος κορυφαίο του αγώνα την στιγμή που οι δημοσιογράφοι ανέδειξαν τον Ντουρμάζ: «Ήταν η πρώτη φορά που μίλησα γι' αυτό το θέμα (σ.σ. για Ζντιέλαρ). Εσείς ψηφίζετε και ξέρετε. Πάνω από όλα είναι η ομάδα. Η δουλειά που κάναμε. MVP είναι όλη η ομάδα σήμερα. Φυσικά ο Ντουρμάζ, ο Τζίμι, είναι ένας από τους παίκτες που στάθηκαν σήμερα σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που είχαμε τόσους παίκτες σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Την λίστα του Γιουρόπα και το εάν θα μπει ο Ντουρμάζ και το τι είδε εκείνος στο Βέλγιο και τον αγώνα με την Άντερλεχτ: «Καταλαβαίνω την ερώτηση. Να περιμένετε όμως έως την Δευτέρα για να δείτε τις αλλαγές. Μέχρι τότε θα σας έχει λυθεί η απορία. Το ταξίδι στο Βέλγιο ήταν μία ευκαιρία για μένα. Να πάω να δω την Άντερλεχτ. Δεν είναι όμως η στιγμή να αναλύσουμε την Άντερλεχτ. Μπορούμε να μιλήσουμε για τον αγώνα με Αστέρα και αυτόν με ΠΑΣ. Θα μπορούσε να πάει ενας συνεργάτης μου αλλά επειδή παίζαμε Σάββατο μπόρεσα να πάω εγώ».

Το κέντρο της άμυνας, τον Μποτία που είναι πολύ βελτιωμένος και το εάν έχει καταλήξει σε συγκεκριμένα πρόσωπα, επειδή μετά το ματς με την Άρσεναλ δείχνει να προβληματίζεται διαρκώς: «Πιστεύω σε αυτήν την θέση. Από την άμυνα ξεκινάει όλο το παιχνίδι μας. Η αμυντική λειτουργία ήταν αυτήν από την οποία ξεκίνησε όλη αυτή η καλή απόδοση. Οι αποφάσεις αυτές για αλλαγή προσώπων ήταν λόγω τραυματισμών ή φυσικής κατάστασης και θέμα ετοιμότητας. Εμπιστεύομαι όλους τους παίκτες και ανάλογα με το ποιος είναι πιο καλά παίρνει την θέση για βασικός». 


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: