Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Παίρνει Έντερ, θέλει και Μούσα η Λέστερ!!!


Παίρνει Έντερ, θέλει και Μούσα η Λέστερ!

Έτοιμη να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για την κατάκτηση της Premier League παρουσιάζεται η Λέστερ καθώς ετοιμάζει διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με τους Έντερ και Μούσα.

Από τη στιγμή που βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή και με τρεις βαθμούς διαφορά από Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, η Λέστερ ετοιμάζει την ενίσχυσή της προκειμένου να διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει την κατάκτηση της Premier League ή να πλασαριστεί στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι είναι πολύ κοντά να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Έντερ από τη Σαμπντόρια αντί 13 εκατ. ευρώ, με τον Ιταλό διεθνή να υπογράφει τριετές συμβόλαιο ύψους αντί 40.000 ευρώ την εβδομάδα. Η μόνη πιθανότητα να χαλάσει μεταγραφή είναι να πραγματοποιήσει «σφήνα» η Ίντερ που ενδιαφέρεται για τον παίκτη, αν και κάτι τέτοιο δεν φαντάζει πιθανό.

Η μεταγραφική αναζήτηση των «αλεπούδων» δεν σταματά εδώ… Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η Λέστερ θα προχωρήσει και για τη μεταγραφή του Αχμέντ Μούσα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στου οποίου το συμβόλαιο υπάρχει ρήτρα ύψους 30 εκατ. ευρώ, ωστόσο η Λέστερ θέλει να «κλείσει» τη μεταγραφή αντί 25 εκατ. ευρώ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: