Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Θέλει να φύγει από την Τσέλσι ο Κέιχιλ!!


Θέλει να φύγει από την Τσέλσι ο Κέιχιλ

Την αποχώρησή του από την Τσέλσι επιδιώκει ο Γκάρι Κέιχιλ, αφού έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα και την ίδια ώρα κινδυνεύει να μείνει πίσω στις επιλογές του Χότζον στην εθνική Αγγλίας.

Απογοητευμένος παρουσιάζεται τις τελευταίες εβδομάδες ο Γκάρι Κέιχιλ στην Τσέλσι και αυτό δεν οφείλεται στην τραγική πορεία των Λονδρέζων τη φετινή σεζόν, αλλά στο γεγονός ότι έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα.

Ο έμπειρος σέντερ μπακ περιορίζεται πλέον σε αναπληρωματικό ρόλο πίσω από τους Τζον Τέρι και Κερτ Ζουμά και ως εκ τούτου θέλει να αποχωρήσει για μια ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται ως βασικός, καθώς στο μυαλό του είναι το Euro 2016.

Μέχρι σήμερα ο Κέιχιλ ήταν βασικός στα πλάνα του Ρόι Χότζον στην εθνική Αγγλίας, αλλά με τη σεζόν που πραγματοποιούν οι Κρις Σμόλινγκ και Τζον Στόουνς είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός βασικής ενδεκάδας.

Εμπόδιο στη θέληση του παίκτη αποτελεί η Τσέλσι η οποία δεν θέλει να παραχωρήσει έναν εκ των εμπειρότερων παικτών της ομάδας, αφού εκτός αυτού υπολογίζεται ως η πρώτη αξιόπιστη λύση πίσω από το τωρινό κεντρικό αμυντικό δίδυμο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: