Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Ντουρμάζ: «Σοκ που δεν ήμουν στη λίστα, αλλά έδειξα τι αξίζω»


Ντουρμάζ: «Σοκ που δεν ήμουν στη λίστα, αλλά έδειξα τι αξίζω»

Δικαιωμένος για την επιμονή του μετά το «κόψιμό» του από τη λίστα του Champions League αισθάνεται ο Τζίμι Ντουρμάζ, που όπως έκανε γνωστό ο Μάρκο Σίλβα θα προστεθεί στη λίστα για το Europa League.

O Τζίμι Ντουρμάζ ήταν εξαιρετικός στο 5-0 του Ολυμπιακού επί του Ατρομήτου κι ένας επιπλέον λόγος να χαίρεται είναι πως ο Μάρκο Σίλβα ανακοίνωσε πως θα τον βάλει στη λίστα των παικτών για το Europa League. Είναι για τον ίδιο μια μεγάλη δικαίωση για την επιμονή του, μετά το σοκ-όπως το χαρακτήρισε-της απουσίας του από τη λίστα του Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας φέτος, το απολαύσαμε βάλαμε πολλά γκολ και θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα. Ήταν πολύ καλό για μένα ότι συμμετείχα σε όλα τα γκολ, αλλά πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα και το σημαντικότερο είναι ότι βοήθησα τον Ολυμπιακό να φτάσει στη νίκη.

Είναι πολύ ωραίο να σκοράρεις, αλλά σαν εξτρέμ, είναι εξίσου σημαντικό να βγάζεις και ασίστ. Να δημιουργείς για τον σέντερ φορ ή το "δεκάρι" της ομάδας. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση όταν ο κόσμος τραγουδά το όνομα μου. Είναι υπέροχος ο κόσμος του Ολυμπιακού, απολαμβάνω να παίζω σε αυτό το γήπεδο, κάθε φορά είναι ξεχωριστή, είναι πραγματικά όμορφο να παίζω γι’ αυτή την ομάδα.

Είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε στις προπονήσεις για να είμαστε σε καλή κατάσταση. Είναι δύσκολος μήνας, αλλά είμαστε Ολυμπιακός και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και στα ματς του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και φυσικά στην Ευρώπη.

Ήταν ένα σοκ για μένα ότι δεν ήμουν στην ευρωπαϊκή λίστα στην αρχή. Στόχος μου όμως ήταν να αποδείξω τι αξίζω. Ήμουν στην ομάδα από την αρχή, ήμουν και στην προετοιμασία. Ήθελα να δείξω ότι είμαι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Αυτό καταφέρνω και δείχνω τώρα και ελπίζω να είμαι στη λίστα του Europa League
».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: