Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Τα… μπινελίκια του Γκάρι Νέβιλ!! (video)


Τα… μπινελίκια του Γκάρι Νέβιλ (video)

Πολλοί από τους προπονητές βρίζουν την ώρα του αγώνα αλλά ο Γκάρι Νέβιλ είχε την ατυχία να τον ακολουθεί η παρακάμερα του αγώνα σχεδόν όλη την ώρα και μας πρόσφερε απολαυστικές στιγμές.

Όχι δεν πρόκειται για τίτλο φαγητού σε ταβέρνα, αλλά για πραγματικό χώσιμο του Γκάρι Νέβιλ στους παίκτες του. Ο Άγγλος τεχνικός της Βαλένθια δεν έχει κάνει και το καλύτερο ξεκίνημα στην προπονητική του καριέρα έχοντας την ομάδα του στην 11η θέση χωρίς να έχει κάνει ακόμα νίκη στη Λα Λίγκα.

Στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Λα Κορούνια η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Λούκας Πέρεθ και ο Νέβιλ άρχισε τα… γαλλικά! Για την ακρίβεια άρχισε τα αγγλικά καθώς στην μητρική του γλώσσα έβριζε θεούς – δαίμονες αλλά και παίκτες.

Φυσικά δεν έλειψαν και τα… μπινελίκια στα Ισπανικά, με τον Νέβιλ να απαντάει έτσι και στην παλιά σημαία της Βαλένθια Γκαίθκα Μεντιέτα ο οποίος είχε δηλώσει πριν μερικές μέρες ότι πρέπει να μάθει τη γλώσσα ο άγγλος για να τα πάει καλύτερα.

Οι νυχτερίδες κατάφεραν να σώσουν την ισοπαλία με το γκολ του Αλβάρο Νεγρέδο στο 90’ και τότε ο ξέσπασε.
Η παρακάμερα του αγώνα ήταν στραμμένη όλη την ώρα στον Άγγλο τεχνικό και το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό με ατάκες όπως Be F***ing ready (να είσαι έτοιμος γαμώτο), Pass the f***ing ball (Πάσαρε τη γαμ#*νη τη μπάλα) να κλέβουν την παράσταση.

Δείτε το βίντεο:





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: