Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Ουζουνίδης: «Δεν νομίζω να φύγει και ο Μπακασέτας»


Ουζουνίδης: «Δεν νομίζω να φύγει και ο Μπακασέτας»

Την πικρία του για το γεγονός ότι το θέμα του Χατζηισαΐα ξέσπασε ώρες πριν από το ματς των δύο ομάδων εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζούνιδης που πρόσθεσε ότι δεν νομίζει ότι θα αποχωρήσει και ο Μπακασέτας.


Στα εξωαγωνιστικά ζητήματα που αφορούν το μέλλον ποδοσφαιριστών όπως ο Χατζηισαΐας και Μπακασέτας επικεντρώθηκε η συνέντευξη τύπου του Μαρίνου Ουζουνίδη που εξέφρασε την πικρία του για το ότι το θέμα της συμφωνίας του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ για τον κεντρικό αμυντικό των Νεοσμυρνιωτών ξέσπασε λίγες ώρες πριν από το ματς των δύο ομάδων.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε ότι ο Μπακασέτας πιθανότατα θα μείνει στην ομάδα και παραδέχθηκε ότι οι Νεοσμυρνιώτες δεν έχουν άλλη επιλογή από το να προχωρήσουν σε πωλήσεις.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Μετά το σημερινό αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα αλλά δεν είναι ξεκάθαρο φαβορί. Θα είναι ενδιαφέρον το παιχνίδι στην Τούμπα και θα μπορούμε να συνεχίσουμε καλά στο πρωτάθλημα, αν μείνουμε όπως είμαστε τώρα. Αυτή τη στιγμή αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι αν θα φύγουν κι άλλοι παίκτες και αν θα μπορέσουμε να τους αντικαταστήσουμε. Είναι φυσιολογικό μετά από όσα ακούστηκαν να επηρέασαν λίγο την ομάδα».

Για τη μεταγραφή του Χατζηισαΐα στον ΠΑΟΚ: «Το πρόβλημα δεν είναι αν θα φύγει ο Χατζηισαΐας. Ο στόχος της ομάδας από το καλοκαίρι ήταν να σωθεί γρήγορα και να πάρει κάποια χρήματα. Είμαστε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και με τους περιορισμούς που υπάρχουν, δεν μπορούμε να τους αντικαταστήσουμε. Δεν νομίζω να φύγει και ο Μπακασέτας. Το να βρεις παίκτες κάτω των 24, με την ποιότητα του Χατζηισαΐα ή του Μπακασέτα αν φύγει από τώρα, δεν είναι εύκολο. Πήραμε τον Μπαργκάν πάνω από 24 ετών και έχουμε πρόβλημα. Το ξέραμε αλλά ήταν αναγκαίο».

Για το θέμα Χατζηισαΐα που ξέσπασε πριν από το ματς: «Δεν είναι παράπονο. Απλά δεν υπήρχε λόγος να γίνουν πριν από το παιχνίδι. Δεν είναι καλό. Είναι αναγκαίο όμως για την ομάδα και το καταλαβαίνω, Υπάρχουν προβλήματα δεν είναι εύκολο, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: