Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Βεργέτης: «Μας σκότωσε ο Ολυμπιακός»


Βεργέτης: «Μας σκότωσε ο Ολυμπιακός»

Το βαρύ 5-0 από τον Ολυμπιακό μαρτυρά από μόνο του την απογοήτευση του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Στάικου Βεργέτη.

Δεν είχε και πολλά να πει ο Στάικος Βεργέτης μετά το βαρύ 5-0 του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης κι απλώς προσπάθησε να αναλύσει τους λόγους για τους οποίους οι Αρκάδες διασύρθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά όσα είπε ο Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου

«Ένα βαρύ σκορ για την ομάδα μας. Λόγω του σκορ δεν επιδέχεται ιδιαίτερης κριτικής ο αγώνας. Προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε δύο καλές ευκαιρίες. Και άλλη μία στο δεύτερο με την κεφαλιά του Μπερτόλιο και ίσως μας έδινε κάτι για διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο αποτελεσματικός, εκμεταλλεύτηκε κάποιες λάθος πάσες μας και μας σκότωσε στην επιθετική μετάβαση. Επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα και στην πρώτη πεντάδα για τα πλέι οφ, αρχής γενομένης από το ματς με τον Λεβαδειακό».

-Η εικόνα του Αστέρα δεν είναι καλή στα τελευταία παιχνίδια. Τι φταίει και τι μπορεί να γίνει;

«Αυτό που μας προβληματίζει είναι ότι ο Αστέρας παρουσιάζει διαφορετικά διαστήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Υπάρχουν διαστήματα που είναι καλός και άλλα που χάνεται. Σίγουρα μας προβληματίζει. Θα πρέπει να δουλέψουμε, να μιλήσουμε με τα παιδιά για να αποκτήσουμε τη σταθερότητα που θέλουμε. Θα δουλέψουμε για να έχουμε πιο σταθερή απόδοση».

-Απέκτησε ο Αστέρας τον Τσάβες. Ένα σχόλιο για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή;

«Είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής, ένας παίκτης που αγωνίζεται ως επιθετικό χαφ στον άξονα, αλλά και στα πλάγια. Ηδη ξεκίνησε προπονήσεις, πρέπει να τον φέρουμε σε μία καλή κατάσταση για να μπορέσει να παίξει και να βοηθήσει την ομάδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: