Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Δεν θέλει να αλλάξει συνήθειες η ΑΕΚ!!


Δεν θέλει να αλλάξει συνήθειες η ΑΕΚ

Να συνεχίσει μόνο με νίκες στο 2016 και να κάνει το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά θέλει η ΑΕΚ κόντρα στον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ. Θετική εισήγηση για την «Αγιά Σοφιά» περιμένουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Με φρέσκα πρόσωπα στην ενδεκάδα η ΑΕΚ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ (19.30).

Ο Γκουστάβο Πογέτ που θέλει να δει την ομάδα του να επεκτείνει το απόλυτο σερί της στο 2016 στα επτά παιχνίδια αναμένεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αφού ακολουθεί και το εντός έδρας ματς κόντρα στην Βέροια την ερχόμενη Κυριακή.

Μπορεί στην τελευταία προπόνηση της μίνι-προετοιμασίας να μην έκανε κάποια δοκιμή, ωστόσο, λόγω του αποκλεισμού του Άρθο από την αποστολή θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η χρησιμοποίηση του Λαμπρόπουλου δίπλα στον Κολοβέτσιο. Από εκεί και πέρα είναι δύσκολο να γίνουν εκτιμήσεις αφού θέσεις στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Μπακάκης, Σοϊλέδης, Μπουονανότε, Τζεμπούρ και Πλατέλλας.

Στην Ένωση εκτός από το ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα έχουν τα μάτια τους στραμμένα και στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Εκεί, στην μεσημεριανή συνεδρίαση (15.30), πρώτο θέμα της ημερησίας διάταξης είναι η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την κατασκευή της «Αγιάς Σοφιάς». Οι κιτρινόμαυροι αισιοδοξούν πως η εισήγηση της Διεύθυνσης προς τα μέλη του συμβουλίου θα είναι θετική και θα γίνει ακόμη ένα καθοριστικό βήμα για να πλησιάσουν ακόμη πιο κοντά στην έκδοση της οικοδομικής άδειας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: