Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Σάββας Θεοδωρίδης: «Οι ομάδες δεν κρίνονται από τις διαιτησίες» (video)


Σάββας Θεοδωρίδης: «Οι ομάδες δεν κρίνονται από τις διαιτησίες» (video)

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού και την… πεντάρα (5-0) επί του Αστέρα Τρίπολης, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Σάββας Θεοδωρίδης.

«Φανταστική» χαρακτήρισε την εμφάνιση του Ολυμπιακού ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων» εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη (5-0) και την εμφάνιση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (αποτέλεσμα που βάζει με το… 1,5 πόδι τους Πειραιώτες στα ημιτελικά του Κυπέλλου), τόνισε πως «τα θεατρινίστικα πεσίματα, οι καθυστερήσεις κλπ. πάνε το ποδόσφαιρο 100 χρόνια πίσω», ενώ σημείωσε πως «οι ομάδες κρίνονται από το τι κάνουν μέσα στο γήπεδο και όχι από τις διαιτησίες…».

Για τον Καπίνο, δε, τόνισε: «Ο Καπίνο είναι ένα σεμνό παιδί και τον πιστεύουμε απόλυτα».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη:

«Ο Ολυμπιακός έκανε μια φανταστική εμφάνιση. Είμαι ενθουσιασμένος και εύχομαι να συνεχιστούν αυτές οι εμφανίσεις. Απέδειξε σε όλους ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Οι ομάδες κρίνονται από το τι κάνουν στο γήπεδο, ούτε από διαιτησίες ούτε από τίποτα. Ο Ολυμπιακός έχει τα πάντα, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Όλες οι ομάδες περιμένουν τον Ολυμπιακό για να… ρεφάρουν. Καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά τα θεατρινίστικα πεσίματα, οι καθυστερήσεις κλπ πάνε το ποδόσφαιρο 100 χρόνια πίσω. Εγώ δεν θεωρώ σωστό να μην παίζεται ποδόσφαιρο. Ο Καπίνο είναι τόσο σεμνό παιδί και τον πιστεύουμε απόλυτα. Πρέπει να τον προσέξει πολύ ο προπονητής της Εθνικής. Λόγω του Ρομπέρτο, δεν μπορεί να παίζει πολύ. Ο ίδιος ο Καπίνο παραδέχεται τον Ρομπέρτο».




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: