Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Ομπράντοβιτς: «Άξιζε τη νίκη ο Άρης»


Ομπράντοβιτς: «Άξιζε τη νίκη ο Άρης»

Δίκαια χαρακτήρισε τη νίκη του Άρη επί της Άλμπα ο προπονητής της ομάδας του Βερολίνου, Σάσα Ομπράντοβιτς.

Αποτέλεσμα δίκαιο, που κρατά ανοιχτή την πρόκριση ΚΑΙ για τις τέσσερις ομάδες του ομίλου, χαρακτήρισε ο Σάσα Ομπράντοβιτς τη νίκη του Άρη επί της Άλμπα στο «Nick Galis Hall».

«Συγχαρητήρια στον Άρη άξιζε τη νίκη. Εμάς μας κόστισαν οι χαμένες βολές και τα σουτ. Τέτοια ματς δεν μπορείς να τα κερδίσεις με τόση αστοχία, αλλά και με τόσα λάθη. Αν υπάρχει κάτι θετικό για εμάς από το σημερινό παιχνίδι είναι ότι κρατήσαμε την διαφορά των 15π. του πρώτου αγώνα. Πλέον όλα είναι ανοικτά για όλες τις ομάδες και μένει να δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια», τόνισε ο Σέρβος προπονητής.

«Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε το μπλακ άουτ στα τελευταία λεπτά. Κάναμε σε κάποια βασικά πράγματα λάθη. Κάναμε ανεξήγητα λάθη στην επίθεση όπως και ανεξήγητες επιλογές στα σουτ. Επίσης, δεν μπορώ να εξηγήσω το ποσοστό μας στις βολές. Αν θυμάμαι καλά στο τέλος είχαμε 2/10. Σίγουρα η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του Άρη επηρέασε το παιχνίδι μας για αυτό έφτασε η διαφορά σε αυτό το σημείο. Όταν παίρνεις τάιμ άουτ και δίνεις εντολή να μην σουτάρουν και με το που γίνεται η επαναφορά οι παίκτες σου σουτάρουν δεν μπορείς να μιλήσεις για προετοιμασία», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: