Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Έπιασε δουλειά ο Μπράουν στην ΑΕΚ!


Έπιασε δουλειά ο Μπράουν στην ΑΕΚ

Ο Τζέι Κόβαν Μπράουν έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ το απόγευμα της Τετάρτης κι ετοιμάζεται για ντεμπούτο στα Τρίκαλα.

Ησύχασε ο Γιούρι Ζντοβτς, καθώς η μεταγραφή του Τζέι Κόβαν Μπράουν ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης και ο Αμερικανός γκαρντ έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ.

Έτσι απομακρύνθηκε ο κίνδυνος, μετά και τη φυγή του Ντι Τζέι Κούπερ, να πάει η ΑΕΚ στο «πονηρό» εκτός έδρας ματς με τα Τρίκαλα χωρίς ενίσχυση στη θέση του γκαρντ.

Μάλιστα ο Μπράουν είναι σε καλή κατάσταση, καθώς αγωνιζόταν μέχρι πρότινος κανονικά στην Τουρκ Τέλεκομ και έχει αγωνιστικό ρυθμό.

Η προσθήκη του Αμερικανού δεν σημαίνει πως οι μεταγραφές τελείωσαν, καθώς αναζητείται κι ένας «καθαρός» πλέι μέικερ (ο Μπράουν είναι «κόμπο-γκαρντ» με έφεση στο σκοράρισμα), από τη στιγμή που ο Κλιφ Χάμοντς αποφάσισε να παραμείνει για οικογενειακούς λόγους στις ΗΠΑ.

Το θετικό για την ΑΕΚ είναι πως η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου για τη 16η αγωνιστική συνεχίζεται χωρίς προβλήματα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: