Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Πρίφτης: «Ένα μεγάλο μπράβο για την αυτοθυσία των παικτών μου»


Πρίφτης: «Ένα μεγάλο μπράβο για την αυτοθυσία των παικτών μου»

Ο Δημήτρης Πρίφτης έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του μετά τη μεγάλη νίκη του Άρη επί της Άλμπα τονίζοντας πως αν ήταν στοιχειωδώς πιο εύστοχοι θα είχε υπερκαλυφθεί το -15 του πρώτου αγώνα.

Μπορεί ο Άρης να ήταν άστοχος, αλλά το πάθος και η ενέργεια των παικτών του στάθηκε αρκετό για να έρθει η μεγάλη νίκη επί της Άλμπα που κρατά ορθάνοιχτη την προσπάθεια πρόκρισης στους «16» του Eurocup. Γι’ αυτό και ο Δημήτρης Πρίφτης είχε μόνο καλά λόγια για τους παίκτες του.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Έπαιξαν με αυτοθυσία, έβγαλαν ενέργεια, έδωσαν μεγάλη μάχη. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους. Και αυτό το ‘μπράβο’ γίνεται ακόμη μεγαλύτερο γιατί αν πάρει κάποιος το χαρτί της στατιστικής, το οποίο δεν λέει πάντα την αλήθεια αλλά αποτυπώνει κάποια πράγματα, είχαμε 2/21 τρίποντα στο γήπεδο μας και δεν ξέρω πόσες χαμένες βολές, ποσοστά που πρέπει να είναι τα χειρότερά μας και φέτος και πέρυσι… Αν ήμασταν στοιχειωδώς καλύτεροι… Συνεχίζουμε… Συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά και στον κόσμο για την ενθάρρυνση. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Τώρα πρέπει να κλείσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το κεφάλαιο αυτή της νίκης. Να ξεκουραστούμε σωματικά γιατί έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια και έρχεται ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το ματς», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: