Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Τζόρτζεβιτς-Φώτσης: «Ώρα για αντίδραση, όχι για λόγια»


Τζόρτζεβιτς-Φώτσης: «Ώρα για αντίδραση, όχι για λόγια»

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αντιδράσει στην ήττα από τον Ολυμπιακό και τις προβληματικές εμφανίσεις. Τζόρτζεβιτς και Φώτσης έστειλαν το μήνυμα εν όψει του «τελικού» με Νταρουσάφακα.


Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε δυσχερή θέση και ψάχνει αντίδραση… Η ήττα από τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν και το καλύτερο φάρμακο είναι να αρχίσουν οι νίκες στην Ευρωλίγκα, αρχής γενομένης από τον κρίσιμο, ίσως και καθοριστικό, αγώνα της Παρασκευής με την Νταρουσάφακα για την πέμπτη αγωνιστική του Top 16.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, που παραμένει κανονικά στο «τιμόνι» της ομάδας αλλά καλείται να αντιστρέψει την κατάσταση, αλλά και ο Αντώνης Φώτσης, έδωσαν το σύνθημα.

«Ύστερα από δύο σερί ήττες στην Euroleague και μία στην Α1 πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε. Αλλά, αν θες να βρεις αντίδραση, πρέπει να δράσεις. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, έχουν ποιότητα και προκαλεί έκπληξη σε εμένα το γεγονός ότι βρίσκονται στο 0-4, επειδή είναι πραγματικά καλοί», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο «Μπάτμαν» είπε: «Πρέπει να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά μόνο για πράξεις. Οφείλουμε να παίξουμε καλά και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και στις δύο πλευρές του παρκέ, αν θέλουμε να νικήσουμε μια πραγματικά καλή ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: