Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Στον τελικό του Λιγκ Καπ η Παρί!!


Στον τελικό του Λιγκ Καπ η Παρί (video)

Η Πρωταθλήτρια Γαλλίας, πέρασε στον τελικό του Λιγκ Καπ, αφού φόρτσαρε στο δεύτερο μέρος και επιβλήθηκε 2-0 της Τουλούζ στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Η Παρί θα διεκδικήσει το 3ο συνεχόμενο Λιγκ Καπ κόντρα στην Λιλ, αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της Τουλούζ, παρά το γεγονός πως συνάντησε κάποιες δυσκολίες στο πρώτο μέρος, ενώ χρησιμοποίησε αρκετούς από τους εφεδρικούς της παίκτες στην βασική ενδεκάδα.

Οι Παριζιάνοι έπρεπε να περιμένουν 65 λεπτά, μέχρι να μπορέσουν να σπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων. Ο Ραμπιό βρήκε τον Λαβέτσι μέσα στην περιοχή και αυτός με σουτ έγραψε το 1-0. Στο 72’ ο Άνχελ Ντι Μαρία διαμόρφωσε το 2-0 και ουσιαστικά «κλείδωσε» την πρόκριση, με το 12ο τέρμα του σε όλες τις διοργανώσεις φέτος με την Παρί.

Στη συνέχεια ο Μπλαν, έριξε στο ματς για το τελευταίο τέταρτο, τους Ζλάταν, Ματουιντί και Λούκας. Στο 89ο λεπτό ο Κιπεμπέ ανέτρεψε τον Μπρέιθγουεϊτ, με την Τουλούζ να κερδίζει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο στράικερ της Τουλούζ, αλλά ο Ντουσέζ απέκρουσε κι έτσι η πρόκριση κρίθηκε οριστικά εκεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η 4η αναμέτρηση των δύο αντιπάλων την τρέχουσα σεζόν με την Παρί να έχει επικρατήσει δύο φορές στο πρωτάθλημα κι άλλη μία για την φάση των «16» του Κυπέλλου στο ίδιο γήπεδο. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο "Σταντ Ντε Φρανς" στις 23 Απριλίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: