Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Μετά δεν γλιτώνει κανένας!!


Μετά δεν γλιτώνει κανένας!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταδεικνύει μέσα από το sport-fm.gr το «μυστικό» του Ολυμπιακού, για να καθαρίζει τα παιχνίδια του!

***Έγραφα χθες σχολιάζοντας το (ακριβώς προ διετίας) Ολυμπιακός-Αστέρας 4-0, την τελευταία φορά που είχαν ξαναβρεθεί οι δύο ομάδες για το Κύπελλο στο Καραϊσκάκη, ότι «εκείνο ήταν ένα ματς στο οποίο του Ολυμπιακού του είχαν πάει όλα, μα όλα, τόσο καλά, που πάρα πολύ δύσκολα να επαναληφθεί».

***Όπως είδαμε, όχι απλά επαναλήφθηκε, αλλά σε ακόμη μεγαλύτερη έκταση! Κι ο Ολυμπιακός χθες δεν ήταν όπως τότε. Τότε ήταν ένα ματς όπως ακριβώς το περιέγραψα-του είχαν πάει όλα δεξιά: με πέναλτι το 1-0, το 2-0 το τέλος του ημιχρόνου, αποβολή παίκτη του Αστέρα στο 44’ κι άλλα δύο γκολ στο β’.

***Χθες ο Ολυμπιακός τον έλιωσε τον Αστέρα! Του έδωσε και κατάλαβε. Έπαιξε μοντέρνο ποδόσφαιρο, υψηλού επιπέδου. Κι έτσι ήρθε το εκπληκτικό 5-0.

***Κι όλα ξεκίνησαν από το γρήγορο γκολ. Γιατί εκεί είναι όλο το μυστικό. Το πώς μπαίνει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι. Μπαίνει καλά ο Ολυμπιακός και βάζει το πρώτο γκολ; Κλάφτον τον Χαράλαμπο (τον αντίπαλο)! Γειά σας!

***Έτσι είναι ο Ολυμπιακός πάντα σαν ομάδα. Κι έτσι πάει να γίνει και φέτος, αλλά ακόμη δεν το έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Αλλά σε μερικά παιχνίδια. Θυμηθείτε πως μπήκε στην Τούμπα και…2-0 στο 35’! Και πως έγινε 4-0 το 1-0 με την ΑΕΚ…

***Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Και με Μίτσελ τα μεγάλα ματς στην Ευρώπη όλα έτσι τα έπαιρνε. Και με Βαλβέρδε όλες τις μεγάλες νίκες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη τα ίδια.

***Αυτό είναι το μυστικό με τον Ολυμπιακό! Μπαίνεις δυνατά κι αποφασιστικά, δηλαδή να είσαι συγκεντρωμένος και να κάνεις γκολ τις φάσεις, και τον άλλο τον τελειώνεις! Θα σου σηκώσει μία-δύο φορές κεφάλι μέσα στο ματς, αλλά δεν θα έχει καμία τύχη. Θα ανοιχθεί και μετά θα φάει κι άλλα. Κι άλλα.

***Μετά δεν γλιτώνει κανένας, ειδικά μέσα στο Καραϊσκάκη! Φτιάχνεται κι η ομάδα, φτιάχνεται κι ο κόσμος κι ισχύει ακριβώς αυτό: δεν γλιτώνεις μετά!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: