Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Ξέσπασε ο Λεμπρόν εναντίον όσων του χρεώνουν την απόλυση Μπλατ!!


Ξέσπασε ο Λεμπρόν εναντίον όσων του χρεώνουν την απόλυση Μπλατ

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έσπασε τη σιωπή του και με περισσή αυτοπεποίθηση κατακεραύνωσε όσους τον κατηγορούν ως… προπονητοφάγο. «Δεν θα τους το επιτρέψω», τόνισε μεταξύ άλλων.

Άκουσε πολλά ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά την απόλυση του Ντέιβιντ Μπλατ από τους Καβαλίερς. Κατηγορήθηκε από πολλούς πως εκείνος τον «έφαγε» και πως τον υπονόμευε, όπως και άλλους προπονητές στη διάρκεια της καριέρας του, θέλοντας να περάσει το… δικό του στην ομάδα.

Ήρθε η ώρα ο «βασιλιάς» να απαντήσει. Ο σούπερ σταρ του Κλίβελαντ υπερασπίστηκε τον εαυτό του και υποστήριξε πως το μόνο που έκανε και κάνει ήταν να εκφράζει τη γνώμη του με στόχο να βοηθήσει την ομάδα και δίχως να υποκαθιστά το ρόλο του προπονητή.

«Oυδέποτε, όσα χρόνια παίζω μπάσκετ, έχω υπονομεύσει ή έχω δείξει έλλειψη σεβασμού σε έναν προπονητή. Ρωτήστε όποιον θέλετε, από τους προπονητές μου στις μικρές ηλικίες μέχρι και στο ΝΒΑ. Ανέκαθεν σεβόμουν τις αποφάσεις τους. Δεν είμαι ούτε ιδιοκτήτης, ούτε τζένεραλ μάνατζερ, αλλά ένας παίκτης της ομάδας. Ο κόσμος παρερμηνεύει τα πράγματα, επειδή εκφράζω την άποψή μου, κάτι που έκανα πάντα γιατί θεωρώ πως είμαι έξυπνος παίκτης. Η τελική απόφαση ανήκει πάντα στον προπονητή. Τι θέλετε να κάνω; Να κατεβάσω το γενικό στο μυαλό μου επειδή έχω υψηλό μπασκετικό IQ; Δεν πρόκειται να το κάνω, γιατί πιστεύω πως έχω να δώσω πολλά στο μπάσκετ και έχω χρήσιμες συμβουλές για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Έχω πίσω μου 14 συμπαίκτες, μια μεγάλη μάζα φιλάθλων και θαυμαστές σε όλο τον κόσμο που τους αρέσει ο τρόπος που ενεργώ. Δεν πρόκειται να αλλάξω επειδή μια μικρή ομάδα ανθρώπων θέλουν με την αρνητική τους ενέργεια να επισκιάσουν τη θετική μου ενέργεια. Δεν θα το επιτρέψω», ανέφερε ο Λεμπρόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: