Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Έτοιμος για το «διπλό» ο Ολυμπιακός!! (Video & Pics)


Έτοιμος για το «διπλό» ο Ολυμπιακός (Video & Pics)

Με προπόνηση μιάμισης ώρας στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με τη «βασίλισσα» για το Top 16. Τη τελευταία στιγμή για Λοτζέσκι.

Χωρίς προβλήματα και με τον Ματ Λοτζέσκι να προπονείται ξανά κανονικά, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης για την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Top 16 της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι», γυμνάστηκαν για μιάμιση ώρα σε έντονους ρυθμούς στο προπονητικό κέντρο της «βασίλισσας», «Pabellion de Baloncesto del Valle», το οποίο βρίσκεται 30-40 λεπτά μακριά από το κέντρο της πόλης.

inner

Αποστολή στη Μαδρίτη, Νίκος Ζέρβας

Αιτία, μία συναυλία στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας «Barclaycard Center», που είχε ως αποτέλεσμα να γυμναστεί ο Ολυμπιακός στο συγκεκριμένο υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο.

inner

Στην προπόνηση, έλαβαν μέρος και οι δεκατέσσερις παίκτες που ακολούθησαν την αποστολή για την Μαδρίτη, ενώ η απόφαση για τον Λοτζέσκι θα παρθεί αύριο πριν το ματς. Ο Αμερικανός, είναι απόλυτα έτοιμος ιατρικά, αλλά έχει μείνει πίσω από πλευράς ρυθμού και αυτό καθιστά τη συμμετοχή του αμφίβολη. Αν μπει στη δωδεκάδα, θα βοηθήσει για περίπου 5 με 10 λεπτά.

inner

Στο πρόγραμμα συμμετείχε κανονικά και ο Κώστας Παπανικολάου (αποκλειστικά πλάνα από προπόνησή του μετά τον επαναπατρισμό του), ο οποίος δεν ήθελε να χάσει ούτε λεπτό προπόνησης και συντροφιάς με τους συμπαίκτες του. Το πρωί, οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν χαλάρωμα με πολλά σουτ και τις τελευταίες ασκήσεις τακτικής στο γήπεδο του αγώνα.

Δείτε τα πλάνα από την προπόνηση: 




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: