Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Ζησόπουλος: «Έπαιξε ρόλο ο Καπίνο»


Ζησόπουλος: «Έπαιξε ρόλο ο Καπίνο»

Η αποτελεσματικότητα των παικτών του Ολυμπιακού και οι αποκρούσεις του Καπίνο δεν επέτρεψαν στον Αστέρα Τρίπολης να πάρει κάτι καλύτερο από το 5-0 στο Φάληρο, σύμφωνα με τον Γιώργο Ζησόπουλο.

Απογοητευμένος από τη βαριά ήττα του Αστέρα και ουσιαστικά τον πρόωρο αποκλεισμό του στο Κύπελλο ήταν ο Γιώργος Ζησόπουλος. Μάλιστα στάθηκε στην αποτελεσματικότητα των παικτών του Ολυμπιακού και την απόδοση του Καπίνο την τελική έκταση του σκορ.

«Το παιχνίδι χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Εκεί που εμείς ήμασταν καλοί και είχαμε ευκαιρίες ο Ολυμπιακός με τρεις προσπάθειες έβαλε δύο γκολ. Προσπαθήσαμε να ανοίξουμε το παιχνίδι, γνωρίζαμε πως ήταν δύσκολο σε μία τέτοια έδρα και δεχτήκαμε ακόμα τρία γκολ. Ο Ολυμπιακός έβαλε δύο σπάνια γκολ, η έκταση του σκορ δεν δείχνει την εικόνα του παιχνιδιού, ήμασταν και άτυχοι, χάσαμε και την συγκέντρωσή μας σε κάποιες στιγμές και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Έπαιξαν ρόλο και οι αποκρούσεις του Καπίνο, σε διπλά παιχνίδια πρέπει να σκοράρεις και ο Καπίνο δεν το επέτρεψε», τόνισε ο άσος των Αρκάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: