Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

«Παίζεται» του Διαμαντίδη!!


«Παίζεται» του Διαμαντίδη

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Δημήτρη Διαμαντίδη στο κρίσιμο ματς της Παρασκευής με την Νταρουσάφακα για την Ευρωλίγκα.

Αφού... κόπασε ο θόρυβος από την εμφάνιση και την ήττα στο ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός στρέφει αποκλειστικά την προσοχή του στο παιχνίδι της Παρασκευής με την Νταρουσάφακα. Ένα παιχνίδι κρισιμότατο για την πορεία της ομάδας στο Top-16, αλλά και για ορισμένους που πλέον δίνουν «εξετάσεις» κάθε φορά στο παρκέ.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε με τους Δημήτρη Διαμαντίδη (διάστρεμμα) και Νίκο Παππά (ενοχλήσεις στο δεξί γαστροκνήμιο) να κάνουν θεραπεία και τη συμμετοχή του πρώτου στο ματς του ΟΑΚΑ να είναι αμφίβολη, την ώρα που για τον δεύτερο υπάρχει πεποίθηση πως θα αγωνιστεί κανονικά.

Σίγουρα, πάντως, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ξεκίνησε τρέξιμο, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος. Δεδομένου ότι μιλάμε για εντός έδρας αναμέτρηση και κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, θεωρείται κάτι παραπάνω από επιβεβλημένο για τον Παναθηναϊκό να πάρει τη νίκη και να βελτιώσει το 1-3 ρεκόρ που έχει τούτη την ώρα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: