Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Μάνατζερ Ράντοβιτς: «Κανένα σχόλιο για ΑΕΚ»

Στην Πολωνία άναψαν ξανά φωτιές με τον Μίροσλαβ Ράντοβιτς και την ΑΕΚ. Το sport-fm.gr βρήκε τον ατζέντη του 32χρονου Σέρβου εξτρέμ, ο οποίος φρόντισε να κάνει το τοπίο της υπόθεσης ακόμη πιο θολό

Μάνατζερ Ράντοβιτς: «Κανένα σχόλιο για ΑΕΚ»Όλοι παίζουν το δικό τους παιχνίδι στις μεταγραφές. Από τους παίκτες, τις ομάδες, τις διοικήσεις μέχρι τους μάνατζερ. Το ίδιο επέλεξε να κάνει και ο Ρόμπερτ Λεντοχόφσκι. Πρόκειται για τον εκπρόσωπο του Μίροσλαβ Ράντοβιτς, ο οποίος μέσω δημοσιευμάτων στην Πολωνία συνδέεται εκ νέου με την ΑΕΚ.

Την ώρα λοιπόν, που η ιστοσελίδα «sport.pl» ισχυρίζεται πως η Ένωση μαζί με την Λέγκια Βαρσοβίας (αγωνιζόταν και παλιά εκεί) διεκδικούν τον 32χρονο εξτρέμ ο οποίος από την περασμένη Δευτέρα έλυσε το συμβόλαιό του με την κινεζική Hebei China Fortune, το sport-fm.gr βρήκε και επικοινώνησε με τον μάνατζέρ του.

Η αλήθεια είναι, πως ο Ρόμπερτ Λεντοχόφσκι μόνο διαφωτιστικός δεν ήταν, αφού δεν θέλησε ούτε να επιβεβαιώσει αλλά ούτε και να διαψεύσει το ρεπορτάζ των Πολωνών.

«Όπως γνωρίζετε αυτές οι μέρες είναι πολύ περίεργες για τις ομάδες και τους παίκτες. Δεν θα ήθελα να μπω, λοιπόν, στην διαδικασία και να σας πω κάτι σχετικά με την ΑΕΚ. Το μόνο που θα σας πω, το οποίο μάλλον το γνωρίζετε, είναι ότι ο Ράντοβιτς είναι ελεύθερος», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Σέρβου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: