Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Συλλήψεις οπαδών του Παναθηναϊκού και στη ΓΑΔΑ!!


Συλλήψεις οπαδών του Παναθηναϊκού και στη ΓΑΔΑ!

Η Αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές φίλων του Παναθηναϊκού που είχαν πάει έξω από τη ΓΑΔΑ για συμπαράσταση σε όσους είχαν συλληφθεί νωρίτερα έξω από το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα.

Σε μαζικές συλλήψεις φίλων του Παναθηναϊκού προχώρησε η Αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης. Η αρχή δόθηκε έξω από το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα, όπου μετά από μια στιγμή έντασης, οι αρχές συνέλαβαν περίπου 30 από τους 2.000 που είχαν πάει να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση Κοντονή, για «λουκέτο» στη Θύρα 13.

Λίγο αργότερα, μερίδα οπαδών του τριφυλλιού πήγε έξω από την ΓΑΔΑ, ως ένδειξη συμπαράστασης σε αυτούς που είχαν συλληφθεί νωρίτερα. Αφού πέρασαν μερικές ώρες, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε νέες προσαγωγές, περίπου 60-70 ατόμων που βρίσκονταν έξω από τα κεντρικά γραφεία της Αστυνομίας!

Σύμφωνα μάλιστα με αυτόπτες μάρτυρες στους Αμπελόκηπους, οι φίλοι του Παναθηναϊκού που είχαν πάει στην ΓΑΔΑ για να εκφράσουν τη στήριξή τους στους συλληφθέντες έξω από την κατοικία του πρωθυπουργού, ούτε προκάλεσαν, ούτε έκαναν κάτι μεμπτό. Λέγεται πάντως πως η προσαγωγή αυτών έγινε για εξακρίβωση στοιχείων...
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: