Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Μπάρτσα να ‘σαι και μην φοβάσαι…!! (video)


Μπάρτσα να ‘σαι και μην φοβάσαι… (video)

Το γκολ της Μπιλμπάο μέσα στο «Καμπ Νου» άγχωσε προσωρινά την Μπαρτσελόνα, αλλά στη συνέχεια η ομάδα του Λουίς Ενρίκε το έφερε «τούμπα» και με 3-1 πέρασε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Με ανατροπή και δεύτερη νίκη επί της Μπιλμπάο πανηγύρισε την είσοδό της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας η Μπαρτσελόνα!

Οι Καταλανοί επικράτησαν 3-1 των Βάσκων και σε συνδυασμό με το 2-1 μέσα στο «Σαν Μαμές» εξασφάλισαν… άνετα το εισιτήριο για την τετράδα, εκεί όπου ήδη βρίσκεται η Θέλτα (που σόκαρε την Ατλέτικο).

Μόλις στο 12’ ο Γουίλιαμς έβαλε… φωτιά στη Βαρκελώνη, καθώς σκόραρε για τους φιλοξενούμενους και όλα έμοιαζαν σε τεντωμένο σχοινί, όσον αφορά την πρόκριση.

Και είναι αλήθεια πως για αρκετά λεπτά διατηρούταν αυτή η κατάσταση. Στο 53’ όμως ο Σουάρες επωφελήθηκε την αδράνεια στην άμυνα και με κοντινό πλασέ ισοφάρισε, διώχνοντας τα όποια «σύννεφα» είχαν δημιουργηθεί για το ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού.

Κι αφότου οι Καταλανοί έχασαν κάποιες ευκαιρίες, ήρθε ο Πικέ στο 81’ να σφραγίσει οριστικά την πρόκριση (αφού πλέον η Μπιλμπάο χρειαζόταν δύο γκολ για το θαύμα). Το κερασάκι στην τούρτα για την Μπάρτσα μπήκε στις καθυστερήσεις από σουτάρα του Νεϊμάρ, ο οποίος έγραψε το 3-1 και ξεσήκωσε για τα καλά το Καμπ Νου, αφού ο κόσμος βλέπει πως η τετράδα δεν έχει Ρεάλ (λόγω του γνωστού… φιάσκου), δεν έχει Ατλέτικο και ο δρόμος για την κούπα είναι ορθάνοιχτος.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: