Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Σόκαρε την Ατλέτικο η Θέλτα!!


Σόκαρε την Ατλέτικο η Θέλτα! (video)

Αυτό θα πει εμφατική πρόκριση! Η… ντεφορμέ Θέλτα πήγε στο Βιθέντε Καλντερόν, επικράτησε 3-2 του φαβορί Ατλέτικο και την πέταξε εκτός ημιτελικών Κυπέλλου.

Γιορτάζει όλο το Βίγκο! Τι κι αν μετρούσε μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος; Η Θέλτα απέδειξε πως ο θεσμός του Κυπέλλου είναι διαφορετικός και το έκανε εμφατικά, πετώντας εκτός συνέχειας την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, η ομάδα του Μπερίσο πήγε στο «Βιθέντε Καλντερόν», επικράτησε με σκορ 3-2 των ροχιμπλάνκος και πήρε με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» τους Μαδριλένους στο 22’ όταν ο Πάμπλο Ερνάντες χρίστηκε σκόρερ. Προς στιγμή η ομάδα του Σιμεόνε έβγαλε αντίδραση, ισοφάριζε με τον Γκριζμάν (στο 29’) και χρειαζόταν ακόμη ένα γκολ για να πάρει το εισιτήριο… Αμ δε όμως που τα κατάφερε.

Η κατά γενική ομολογία «δυνατή» ανασταλτική λειτουργία της Ατλέτικο πήγε… περίπατο! Με τον Γκουιντέτι να βρίσκει δίχτυα στο 56’ και τον Πάμπλ Ερνάντες οκτώ λεπτά αργότερα για το 1-3 μέσα στην πρωτεύουσα!

Η Ατλέτικο χρειαζόταν πλέον τρία γκολ. Και θαύματα στις μέρες μας γίνονται μία στις… χίλιες. Και η αποψινή μέρα δεν ήταν τέτοια, διότι οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να διαμορφώσουν με τον Κορέα στο 82’ το τελικό 2-3 που έδωσε θριαμβευτική πρόκριση στην Θέλτα, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: