Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Μένει Περιστέρι ο Ναπολεόνι!!


Μένει Περιστέρι ο Ναπολεόνι

Καμία πιθανότητα δεν υπάρχει να επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΑΠΟΕΛ για τη μεταγραφή του Στέφανο Ναπολεόνι, καθώς επιβεβαιώνει και η πλευρά του παίκτη υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Στο κενό αναμένεται να πέσουν οι προσπάθειες των ιθυνόντων στον ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Στέφανο Ναπολεόνι, καθώς σε όσες επαφές πραγματοποιήθηκαν διαπιστώθηκε μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όπως αποκάλυψε το sport-fm.gr, oι Κύπριοι μπορεί να ήθελαν διακαώς την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού, καθώς και ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει την καλύτερη άποψη για την αξία του, αλλά ο Ατρόμητος με «όπλο» και το συμβόλαιο με το οποίο «δένει» τον παίκτη, αλλά και με την οικονομική άνεση που υπάρχει, δεν «καίγεται» να τον πουλήσει ή να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Το νεότερο που προκύπτει είναι ότι και η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν δίνει ούτε 1% πιθανότητα να πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο deal, αφού παραδέχεται ότι η διαφορά είναι αγεφύρωτη.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η πλευρά του παίκτη δεν πιέζει καταστάσεις, όντας απόλυτα ικανοποιημένη στον Ατρόμητο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: