Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Προς επιστροφή ο Μπράμος!!


Προς επιστροφή ο Μπράμος

Στην επικαιρότητα του τριφυλλιού έχει επιστρέψει για τα καλά από τη Τρίτη το όνομα του Μάικ Μπραμος και οι δύο πλευρές να είναι κοντά σε νέα συνεργασία! Προτεραιότητα ο γκαρντ, ξένο σώμα ο Πάβλοβιτς.

Σε μια λύση ουσίας και σε μεγάλο βαθμό σιγουριάς φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός. Μετά από πρωτοβουλία των διοικούντων στις πολύωρες συσκέψεις που έγιναν στο ΟΑΚΑ, προτάθηκε και προκρίθηκε η λύση του διεθνή φόργουορντ που έπαιζε μέχρι πριν 1,5 χρόνο στο τριφύλλι.

Ο Μπράμος είναι Έλληνας πράγμα που σημαίνει ότι δεν καταλαμβάνει θέση ξένου και διευκολύνει τα μεταγραφικά σχέδια. Ταυτόχρονα, είναι παίκτης με καλό περιφερειακό σουτ και βγάζει πολλή ενέργεια στην άμυνα, στοιχεία που λείπουν από τον Παναθηναϊκό του Τζόρτζεβιτς.

Μάλιστα, ο 28χρονος άσος δείχνει να έχει αφήσει οριστικά πίσω του τον τραυματισμό στο γόνατο που τον κράτησε ανενεργό πέρσι, έχοντας 9,7 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 25,9 λεπτά κατά μέσο όρο.

Οι δύο πλευρές είναι σε επαφή το τελευταίο διήμερο και η θέληση για εκ νέου συνεργασία είναι αμοιβαία. Πλέον αυτό που αναμένεται να οριστικοποιηθεί, είναι οι συζητήσεις των πράσινων με τη Βενέτσια. Πάντως απο την αποφασιστηκότητα που βγάζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να ενισχύσει την ομάδα, προκύπτει ότι αυτό δεν θα τον εμποδίσει να πληρώσει ένα ποσό για να πάρει πίσω τον Μπράμος.

Ο 28χρονος φόργουορντ θα πάρει τη θέση του Σάσα Πάβλοβιτς, που μένει μέχρι να φύγει... Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του sport-fm.gr, ο 34χρονος άσσος όταν επέστρεψε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ μετά την ήττα στο ΣΕΦ, απο το λεωφορείο μπήκε απυθείας στο αυτοκίνητο του και εφυγε για το σπίτι του, σε αντίθεση με την υπόλοιπη ομάδα που κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια. Πράγμα που δείχνει ότι ο Πάβλοβιτς είναι πλέον ξένο σώμα…

Όσον αφορά τον Μπράμος, θα πρέπει να προσθέσουμε ότι υπάρχει ένα θέμα καθώς δεν έχει υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, αλλά στο τριφύλλι αναμένεται να βρουν λύση και σε αυτό το ζήτημα και να διευκολυνθεί ο ο παίκτης που είναι άλλωστε και διεθνής με την εθνική μας ομάδα μπάσκετ.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά και ο Μπράμος ξαναφορέσει το τριφύλλι, ο Παναθηναϊκός θα κάνει συνολικά τρεις μεταγραφές αποκτώντας ακόμη έναν πλέι μέικερ και έναν αθλητικό σέντερ, με τον γκαρντ να είναι η πρώτη προτεραιότητα.

Τέλος, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μπορεί να πήρε την στήριξη της διοίκησης, αλλά όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η περίοδος χάριτος ολοκληρώθηκε… *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: