Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Εχει «γεμάτη» ομάδα!!

Επειδή το μπάσκετ ήταν και παραμένει δίκαιο σπορ, επειδή τα αγωνιστικά θαύματα είναι η εξαίρεση και όχι η ημερήσια διάταξη, ο ΠΑΟΚ απλά υπέστη το αναμενόμενο χθες το απόγευμα στο Βίλνιους.
Εχει «γεμάτη» ομάδα
Γράφει ο Μενέλαος Σεβαστιάδης...
Ο… περίπου ΠΑΟΚ, για να ακριβολογούμε, αφού με δύο βασικότατους παίκτες να ενσωματώνονται στην ομάδα σχεδόν με την αναχώρησή της δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη.
Η πρόκληση όντως ήταν μεγάλη για τον ΠΑΟΚ, αλλά ευκαιρία επί της ουσίας ουδέποτε του παρουσιάστηκε. Το αν χάθηκε χρόνος με την… περατζάδα του Μαγκέτι, αν υπήρξε αποπροσανατολισμός ή ό,τι άλλο συνέβη και έφερε τον Μαρκόπουλο στη δύσκολη θέση να συμπληρώνει ομάδα στο παρά πέντε, θα το βρουν οι ίδιοι. Το ζήτημα είναι να μην… επεκταθεί ο αποπροσανατολισμός και νομίσουν ότι έχασαν τη χρονιά επειδή δεν πέτυχαν το, πρακτικά, ανέφικτο. Ο ΠΑΟΚ έχει καλό υλικό, έχει «γεμάτη» ομάδα, έχει καλό προπονητή, άρα έχει τη «μαγιά» να πετύχει άλλους μεγάλους στόχους.
Σίγουρα πιο εφικτούς, μάλλον και πιο χρήσιμους, αφού το να βρισκόταν από φέτος στους ομίλους της Ευρωλίγκας θα ήταν παρά φύσιν και μπορεί να του προκαλούσε και παράπλευρα προβλήματα.
Πηγή: Εξέδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: