Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Παίρνει φόρα η Ρόμα!!

Την δεύτερή της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Ρόμα που ανάγκασε την Αταλάντα στην πρώτη της ήττα με 3-1.

Στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος, έστω και με ένα παιχνίδι παραπάνω βρίσκεται η Ρόμα η οποία πήρε την δεύτερή της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.
Οι Ρωμαίοι επικράτησαν 3-1 της Αταλάντα στο «Ολίμπικο» κάνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση και έτσι η ηρεμία φαίνεται πως έρχεται πάνω από το κεφάλι του Λουίς Ενρίκε.
Στο πρώτο μισάωρο οι «τζιαλορόσι» είχαν εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Ο Μπόγιαν στο 20’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Οσβάλντο να πετυχαίνει το τρίτο του συνεχόμενο τέρμα στο πρωτάθλημα, κάνοντας τα 2-0 στο 30’.
Με την έναρξη της επανάληψης η ομάδα του Μπέργκαμο μείωσε άμεσα στο 48’ με τον Ντένις, ωστόσο όλα τελείωσαν στο 81’ όταν ο Σιμπίλιτσιο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
ΡΟΜΑ: Λόμποντ, Ρόσι, Μπουρντίσο, Χάιντσε, Χοσέ Άνχελ, Σιμπλίτσιο, Ντε Ρόσι, Πιάνιτς, Οσβάλντο (85’ Μποριέλο), Τότι (69’ Πιζάρο), Μπόγιαν (62’ Μπορινι)
ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Μασιέλο, Καπέλι, Μανφρεντίνι, Μπελίνι, Σελότο, Τσιγκαρίνι (88’ Κασέρτα), Μπρίγκι (57’ Μποναβεντούρα), Παντοΐν, Μοράλεζ (75΄Γκαμπιαντίνι), Ντένις.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: