Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Πέταξε με σούπερ Μήτρογλου!!

Με τον Κώστα Μήτρογλου να σκοράρει και τα δύο γκολ (έφτασε τα 4 σε 5 ματς) ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι, με τον 23χρονο φορ να κάνει όργια!
Πέταξε με σούπερ Μήτρογλου!
Πέρα από τα δύο γκολ, είχε ένα δοκάρι με μία φανταστική λόμπα στο 73`, ενώ έχασε και άλλη ευκαιρία για το 3-1. Ο Παναιτωλικός πληγώθηκε από τα στημένα (από εκεί προήλθαν και τα δύο γκολ), δείχνοντας για άλλη μια φορά κενά στα μετόπισθεν. Οι Περιστεριώτες πήραν μια δίκαιη νίκη, ήταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος, ενώ είχαν και ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ παρά τη μείωση του σκορ από τον Εντζεγκουέλε.
Καλύτερος στα... στημένα
Σε ένα ισορροπημένο ματς στο Περιστέρι στο πρώτο μέρος, ο Ατρόμητος από μια στημένη φάση με το φάουλ του Επστάιν και την προβολή του Μήτρογλου κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 37`.
Οι Αγρινιώτες στο ξεκίνημα απείλησαν κι αυτοί με δυο στημένες μπάλες, αρχικά στο 3` όταν ο Χαριστέας από το φάουλ του Θεοδωρίδη σούταρε άουτ και μετά στο 10` όταν πάλι από φάουλ του αρχηγού του Παναιτωλικού ο Ιτάνζ κράτησε το μηδέν παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων.
Ο Μήτρογλου πάντως είχε... προειδοποιήσει από το 15`, με την κεφαλιά του να περνάει λίγο άουτ από το φάουλ του Γκαρσία, όμως στη φάση του 37` απέδειξε την εκτελεστική του δεινότητα κάνοντας το 1-0.
Μητρογκόλ!
Ο φορμαρισμένος Κώστας Μήτρογλου στο 51` εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των Αγρινιωτών και με σουτ έκανε το 2-0, σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο, όμως ο Παναιτωλικός μείωσε λίγα λεπτά μετά με την κεφαλιά του Εντζεγκουέλε!
Ο Μήτρογλου στο 73` πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς, αλλά η λόμπα που έκανε έξω από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπλάζιτς! Δυο λεπτά μετά ο διεθνής φορ δεν μπόρεσε από καλή θέση να νικήσει τον Μπλάζιτς, ενώ ο Επστάιν τον μιμήθηκε στο 84` χάνοντας την ευκαιρία να "καθαρίσει" το ματς.
Μ` αυτά και μ` αυτά, το ματς κύλησε με το τελικό σκορ να είναι το 2-1 υπέρ του Ατρόμητου, αν και οι Αγρινιώτες διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Γιαννούλη στις καθυστερήσεις.
Το φιλμ του αγώνα:
90+5` Λήξη του αγώνα
90+4` Ο Παναιτωλικός διαμαρτύρεται για χέρι του Γιαννούλη μέσα στην περιοχή
85` Ο Μπέλιτς αντί του Επστάιν
84` Ο Γιαννούλης έβγαλε τετ-α-τετ τον Επστάιν, αλλά ο Γερμανός δεν έκανε καλό κοντρόλ και ο Μπλάζιτς μπλόκαρε
76` Ο Μήτρογλου δεν βρήκε όπως θα ήθελε την μπάλα, σούταροντας αδύναμα από καλή θέση πάνω στον Μπλάζιτς
75` Ο Μπάλλας αντί του Τάτου
73` O Mήτρογλου πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς! Ο 23χρονος φορ έφυγε στην κόντρα, είδε τον Μπλάζιτς εκτός εστίας και επεχείρησε με λόμπα να τον κρεμάσει, αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι!
72` O Mπρίτο αντί του Καραγκούνη
68` O Σέγιε αντί του Καμαρά, που τραυματίστηκε
63` Καραμαλίκης αντί Μπουμάλ
63` Ωραία κίνηση και σουτ του Μήτρογλου από αριστερά, η μπάλα άουτ
58` Κίτρινη στον Κουτρομάνο
57` Γέμισμα του Κούσα, κεφαλιά του Εντζεγκουέλε και 2-1!
51` Φάουλ του Γκαρσία από αριστερά, αδράνεια της άμυνας του Παναιτωλικού και ο Μήτρογλου με κοντινό σουτ έκανε το 2-0
46` Ο Παλαιολόγος αντί του Σιόντη
46` Έναρξη του δευτέρου μέρους
45+2` Λήξη του πρώτου μέρους
43` Φαλτσαριστή εκτέλεση φάουλ του Επστάιν από δεξιά, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία, χωρίς να μπορέσει κάποιος να την σπρώξει στα δίχτυα
37` Φάουλ του Επστάιν από δεξιά, ο Μήτρογλου πετάχτηκε και με προβολή έκανε το 1-0
28` Κίτρινη στον Σιόντη
18` Κίτρινη κάρτα στον Ζουέλα
15` Φάουλ του Γκαρσία από αριστερά, κεφαλιά του Μήτρογλου, λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι
10` O Ιτάνζ με διπλή απέκρουσε κράτησε το μηδέν  σε σουτ και κεφαλιά του Χαριστέα
3` Φάουλ του Θεοδωρίδη, σουτ του Χαριστέα δεξιά από τη μικρή περιοχή, άουτ
1` Έναρξη του αγώνα
Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Τόμας, Τάτος (75' Μπάλλας), Ζουέλα, Έπσταϊν (85' Μπέλιτς), Γκαρσία, Μήτρογλου, Καραγκούνης (71' Μπρίτο).
Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Μπουμάλ (63' Καραμαλίκης), Κούσας, Αντι, Ετζενγκουέλε, Μουμίν, Καμαρά (68' Σεγιέ), Σιόντης (46' Παλαιολόγος), Θεοδωρίδης, Χαριστέας.
Διαιτητής: Κομίνης
Βοηθοί: Μαγιάννης, Αργυρός.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: