Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Σιγά μην τον επέλεγε....!!

Μετά τον Ντερόν Ουίλιαμς, τώρα η αυτού μεγαλειότητα Κόμπι Μπράιαντ ετοιμάζεται ν' αποβιβαστεί στη γειτονιά μας, για λογαριασμό των Ιταλών της Βίρτους, ώσπου να βρεθεί λύση στο θέμα του λοκ-άουτ. Αν ζηλεύουμε; Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.
Σιγά μην τον επέλεγε....
Πριν μερικά χρόνια Γιαννακόπουλοι, Αγγελόπουλοι θα μπορούσαν να τα σπρώξουν χωρίς δεύτερη σκέψη για τον κορυφαίο παίκτη του ΝΒΑ, μόνο που παρόντως Ομπράντοβιτς η "black mamba" δεν θα έβλεπε το ΟΑΚΑ ούτε ζωγραφιστό.
Θα ήταν τουλάχιστον μεγάλη πρόκληση να βλέπαμε αν θα ίσχυε η ατάκα των γαύρων "τον Ζέλικο δεν τον κερδίζουμε ούτε με τον Μπράιαντ". Τώρα που το καλοσκεφτόμαστε αν ο Ζοτς υπέγραφε στον Παναθηναϊκό τέσσερα χρόνια πριν τον ερχομό του στην Αθήνα το καλοκαίρι του 1999 αμφιβάλλω αν θα καμαρώναμε με το τριφύλλι στο στήθος τον Ντομινίκ.
Ξέχωρα από την μεγάλη τιμή που νιώσαμε όλοι μας για το γεγονός ότι αυτός ο υπερπαίκτης μας τίμησε με την παρουσία του, τα...εξωαγωνιστικά του θεματάκια δεν υπήρχε περίπτωση να συμβαδίσουν με τα θέλω του κόουτς που γουστάρει να προπονεί αθλητές-υποδείγματα. Σύμφωνα με μια πρόσφατη δήλωση ενός υπαλλήλου των Μάτζικ, ο Human Highlight Film τον καιρό που έπαιζε στο Ορλάντο (1999) πλήρωνε διατροφή σε είκοσι παιδιά, ενώ το 1997 όταν πήρε μεταγραφή για τη Μπολόνια δεν άφησε θηλυκή γάτα να περάσει από το δρόμο του. Μπερμπάντης ο άτιμος κι ας βάδιζε στα 37 του!
Λίγους μήνες μετά την άφιξη του Ουίλκινς στην Αθήνα το καλοκαίρι του 1995, η συμβία του, Νικόλ, έγινε ...καπνός, μη αντέχοντας -προφανώς- το συνεχές κεράτωμα του σούπερ σταρ ο οποίος για ένα χρόνο πέρασε ζωή χαρισάμενη, αφήνοντάς μας το πρώτο ευρωπαϊκό να το θυμόμαστε. Στην Αθήνα υπάρχουν τόσοι πειρασμοί που κολάζουν Άγιο, πως να έμενε ήρεμος ο άνθρωπος;
Που θέλουμε να καταλήξουμε; Μόνο και μόνο για τον πρότερο... ανέντιμο βίο του ο Κόμπι αποκλείεται ν' απασχολούσε τον Ομπράντοβιτς, ακόμα κι αν ο Παύλος αποφάσιζε να πληρώσει το βάρος του σε χρυσάφι. Νωπή είναι ακόμα η ιστορία του 2003 όταν ο σταρ των Λέικερς έμπλεξε με την υπόθεση της Κέιτ Φέιμπερ. Η λεγάμενη μάλλον θα του κούνησε την ουρά της παραπάνω απ΄ όσο έπρεπε και στο τέλος έτρεχε τον Μπράιαντ στα δικαστήρια, κατηγορώντας τον ότι τη βίασε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Κολοράντο.
Οι περιπέτειες του Μπράιαντ με το όμορφο φύλο είχαν συνέχεια. Πρόπερσι πριν τους τελικούς με τους Σέλτικς, τα Μέσα των Η.Π.Α. είχαν βουίξει ότι ο Μπράιαντ είχε σχέση με μια τσιρλίντερ των Λέικερς, απατώντας πάλι τη γυναίκα του. Μέσα σε μία νύχτα οι διοικούντες έδιωξαν την κοπέλα, κατέβασαν τη φωτογραφία της από την ιστοσελίδα των κοριτσιών που επιμελούνται τη διασκέδαση του κοινού στα τάιμ άουτ και κουκούλωσαν το θέμα. Ήδη η ψυχολογία του παίκτη είχε διαταραχθεί, χωρίς να βοηθήσει όπως ήθελε τους "Λιμνάνθρωπους" στους τελικούς με τους Σέλτικς.
Κάτι τέτοια πικάντικα στην Ελλάδα των αμέτρητων εφημερίδων τα "ξεσκονίζουμε" όσο δεν πάει, θυμηθείτε μόνο τι είχε λεχθεί κι ακουστεί για τις περιπτώσεις Ραούλ Μπράβο, Καστίγιο, Ντιόγο, Γκοβού που είχαν τεράστιο ...σουξέ στη Γλυφάδα και στις πίστες.
Πηγή: leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: