Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Έριξε τέσσερα η Ντόρτμουντ...!!

Για πρώτη φορά φέτος η Μπορούσια θύμισε την περσινή πρωταθλήτρια, καθώς διέλυσε 4-0 την Αουγκσμπουργκ, με το παρθενικό χατ τρικ του Λεβαντόφσκι. Σούπερ και ο Γκέτσε (ένα γκολ, δύο ασίστ).
Έριξε τέσσερα η Ντόρτμουντ...
Η Ντόρτμουντ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα λάθη των παικτών της Αουγκσμπουρκ. Το 1-0 έλαβε χώρο στο 30ό. Ο Σοσογκάι έχασε την μπάλα, αυτή έφτασε στον Μπλαζικόφσκι. Ο τελευταίος πάσαρε στον Λεβαντόφσκι και αυτό με σουτ πέτυχε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου μέρους σημειώθηκε και το 2-0. Ο Γκέτσε σέντραρε από τα αριστερά, ο Σανκόι δεν κατάφερε να διώξει μακριά, η μπάλα στρώθηκε στον Λεβαντόφσκι που με δυνατό σουτ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς.

Η καθολική υπεροχή της Ντόρτμουντ απέδωσε καρπούς και στο δεύτερο μέρος. Στο 75ο ο Λεβαντόφσκι από εκτελεστής έγινε δημιουργός δίνοντας ασίστ στον Γκέτσε, με τον 19χρονο να μην αστοχεί, πετυχαίνοντας το 3-0. Τρία λεπτά αργότερα οι ρόλοι αντιστράφηκαν και πάλι. Ο Γκέτσε ήταν αυτός που δημιούργησε με τον Λεβαντόφσκι να εκτελεί ολοκληρώνοντας το χατ τρικ.

Ντόρτμουντ: Βαϊντενφέλερ, Πίστσεκ, Φελίπε Σαντάνα, Χούμελς, Λέβε, Γκουντογάν (68ο ντα Σίλβα), Μπέντερ, Γκέτσε (79ο Γκρόγκρετς), Μπλαζικόφσκι (62ο Μπάριος), Πέρισιτς, Λεβαντόφσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: