Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Τους... πιέζουν στο Καραϊσκάκη!!

Στην πίεση που δεχτεί ο ΠΑΟΚ στο Φάληρο, στο ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Στέλιος Μαλεζάς.
Τους... πιέζουν στο Καραϊσκάκη
Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε γενικότερα στη φετινή ομάδα του "δικέφαλου του Βορρά", μέσω της συνέντευξης στη "Sportday".
Διαβάστε τα κυριότερα αποσπάσματα:

Για το γεγονός πως σε ακόμη εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ δεν έχασε: «Είναι σημαντικό το ότι δεν χάσαμε, ειδικά αν αναλογιστούμε απέναντι σε ποια ομάδα παίζαμε. Μια ομάδα που συνηθίζει να πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πήραμε αποτέλεσμα, κάναμε και καλή εμφάνιση, εκτός ίσως από τα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Επάνω σε αυτό πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να δούμε γιατί δεν κρατήσαμε το σκορ ή γιατί στο τέλος δεν πήραμε και τη νίκη».

Για την τακτική της ομάδας: «Σαν παίκτης του ΠΑΟΚ θέλω να κερδίζουμε και να είμαστε ομάδα είτε στην επίθεση είτε στην άμυνα. Τα προηγούμενα χρόνια ήμασταν μια ομάδα που είχε καλή αμυντική λειτουργία και δεν δημιουργούσαμε τόσο πολλές ευκαιρίες για γκολ. Θα πρέπει όμως όταν βγαίνουμε μπροστά, να έχουμε και το μυαλό μας στην άμυνα, για να μην αφήνουμε στους αντιπάλους μας χώρους για αντεπιθέσεις».

Για τους δύο αγώνες στον όμιλο που δεν έχει ηττηθεί ο «Δικέφαλος του Βορρά»: «Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα, ώστε αν τώρα δεν μας φοβούνται κάποια στιγμή, στο μέλλον να μας… φοβηθούν».

Για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ιδιαίτερο το παιχνίδι και για τον κόσμο μας. Εμείς όμως θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όπως κάθε άλλο. Το βασικό είναι να ξεκουραστούμε, να δούμε τα λάθη που κάναμε απέναντι στην Καζάν για να τα διορθώσουμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα θα δεχθούμε πίεση στο Καραΐσκάκη. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και σε αυτό το παιχνίδι».

Για το αν παίζουν οι δύο καλύτερες ομάδες: «Είναι ακόμη πολύ νωρίς να πούμε κάτι τέτοιο. Αλλωστε δεν έχουμε δει όλες τις ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: