Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ποιοι «δίνουν» τον Χιμένεθ για να γλιτώσουν;

Ο σκύλος ποτέ δεν έχει γράψει ότι ο Χιμένεθ είναι προπονηταράς. Το αντίθετο! Του έχουμε κάνει σκληρή κριτική, όσο λίγοι. Αυτό, όμως, που γίνεται από χθες είναι τρομερό.
Ποιοι «δίνουν» τον Χιμένεθ για να γλιτώσουν;
Και, μάλιστα, είχε ξεκινήσει η ενορχηστρωμένη επίθεση μετά την τριάρα από τον ΠΑΟΚ. Ο Χιμένεθ, δηλαδή, έφταιγε μόνο για την καρπαζιά από την Στουρμ Γκρατς; Και τι έγινε και ξαφνικά τον έχουν βγάλει όλοι στον τάκο και τον κοπανάνε;
Οι μέτοχοι (ποιοι μέτοχοι;…) της ΑΕΚ δεν έχουν ευθύνες; Η διοίκηση που δεν μπορεί να χωρίσει δυο γαϊδουριών άχυρα; Οι παίκτες, όπως ο έμπειρος Δέλλας προχθές με τις δυο κίτρινες σε ένα πεντάλεπτο ή ο Μπέλεκ που χάνει τα άχαστα, είναι σωστοί σε όλα; Στην πραγματικότητα μόνο μια γκάφα έκανε ο Ισπανός χθες. Ότι έβγαλε τον Λεονάρντο.
Μήπως, λοιπόν, κάποιοι «δίνουν» τον Χιμένεθ ως εύκολο εξιλαστήριο θύμα, για να γλιτώσουν αυτοί από τις ευθύνες τους κι από το κράξιμο του κόσμου; Κι εννοούμε μετόχους και διοικούντες, φυσικά.
Ποιος πιστεύει ότι θα διορθωθεί αυτή η χαοτική κατάσταση στην ΑΕΚ μόνο και μόνο επειδή θα αλλάξει προπονητής; Αν, δηλαδή, έρθει αύριο ο Μουρίνιο, τι θα κάνει η ΑΕΚ; Θα πετάει; Να είμαστε σοβαροί…

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: