Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ο ΠΑΟΚ της Ελλάδας…!!

Συγκεκριμένο στόχο δείχνουν να έχουν πολλές από τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ… Μίας ομάδας που εδώ και καιρό γίνεται πιο… Ελληνική. Γράφει ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Ο ΠΑΟΚ της Ελλάδας…
Το τελευταίο διάστημα ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον διεθνή με τις ελπίδες Στάμου, τον διεθνή Γιάννου και έχει στόχο τον Κατσικά που επίσης το τελευταίο διάστημα παίζει στην εθνική ελπίδων.
Όλα αυτά για μία ομάδα που έχει ως διεθνείς τον Αποστολόπουλο και τον Σταφυλλίδη, ενώ από την άλλη στην εθνική ανδρών συμμετέχουν και άλλοι νεαροί όπως ο Αθανασιάδης ή ο Γεωργιάδης.
Μέσα σε αυτούς φυσικά μπορούμε να συνυπολογίσουμε και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, όπως και τον Γιώργο Φωτάκη, προφανώς και τον Μαλεζά που αν συνεχίσει έτσι σύντομα θα ξαναβρεθεί στην εθνική του Σάντος.
Συμπέρασμα: Ο ΠΑΟΚ αποκτά μία ικανοποιητική και αρκετά μεγάλη Ελληνική βάση, με ποιοτικούς ή ταλαντούχους παίκτες, οι οποίοι αν βελτιωθούν και περεταίρω στην συνέχεια θα αποτελέσουν την βάση της εθνικής ομάδας για πολλά χρόνια. Βάση για τον ΠΑΟΚ, βάση και για την εθνική…
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: