Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

"Αν παίξει όπως με εμάς, έχει ελπίδες!"

Την άποψη πως ο Ολυμπιακός έχει πιθανότητες πρόκρισης εξέφρασε ο Αντρέ Σάντος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει κριθεί τίποτε ακόμη... Επίσης, δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον τρόπο που αγωνίσθηκαν οι "ερυθρόλευκοι".
"Αν παίξει όπως με εμάς, έχει ελπίδες!"
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα "Πρωταθλητής":
Για το παιχνίδι  με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ:
"Έγινε ένα καλό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ήταν πολύ σημαντικό για μας που κερδίσαμε αυτό τον αγώνα στην έδρα μας. Τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πάντα δύσκολα. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για τη συμπαράστασή τους και τη βοήθεια που μας παρείχαν σε αυτό το παιχνίδι".
Για την εικόνα του Ολυμπιακού:
"Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μου άρεσε πολύ που δεν κλείστηκε πίσω. Ήρθε για να παίξει το ποδόσφαιρο του και τα κατάφερε αρκετά καλά. Έβγαιναν μπροστά, μας πίεζαν. Ήταν μια εξαιρετική ομάδα η οποία μας έδειξε ότι πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να γίνουμε πιο δυνατοί".
Για τον κόσμο των ερυθρόλευκων που έδωσαν το παρών στο Emirates:
"Ήταν εξαιρετική η εξέδρα του Ολυμπιακού. Πολύ δυνατή. Έχω παίξει στην Ελλάδα, την περασμένη σεζόν με την Φενερμπαχτσέ κόντρα στον ΠΑΟΚ και ήξερα ότι οι Έλληνες οπαδοί είναι ιδιαίτερα θερμοί στη χώρα σας, τώρα τους είδα ακόμα πιο ζεστούς μακριά από την Ελλάδα. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια".
Για τον όμιλο μετά τις 2 πρώτες αγωνιστικές:
"Δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα. Υπάρχουν τέσσερις αγώνες και όλες οι ομάδες έχουν ελπίδες για την πρόκριση. Εμείς κάναμε το χρέος μας στη Γερμανία και θα μπορούσαμε να φύγουμε νικητές από εκεί, το κάναμε και εδώ με τον Ολυμπιακό και πάμε τώρα για τις διπλές αναμετρήσεις με τη Μαρσέιγ για να περάσουμε στην πρώτη θέση του ομίλου. Ο Ολυμπιακός αν παίξει και στα υπόλοιπα παιχνίδια όπως με εμάς, έχει ελπίδες. Είναι δυνατή ομάδα και θα μπορούσε να έχει πάρει βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές".

Δεν υπάρχουν σχόλια: