Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

This is «Genti Koule»

Ο ΟΦΗ με «χρυσό» σκόρερ τον Μίρνες Σίσιτς βγήκε νικητής από τη «μάχη» της Κρήτης απέναντι στον συντοπίτη Εργοτέλη και πανηγύρισε εντός έδρας στη Super League έπειτα από 6 χρόνια και 5 μήνες!

Στις 27 Αυγούστου το «Γεντί Κουλέ» έβαλε τα γιορτινά του για να υποδεχτεί τον Ατρόμητο και να σπρώξει τον ΟΦΗ στο τρίποντο απέναντι στον Ατρόμητο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ωστόσο, η κρητική ομάδα ανέτοιμη ως ήταν δεν μπόρεσε να δώσει τη χαρά στους οπαδούς της. Περίμενε μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου για να πάρει τα… πάνω της απέναντι στην Ξάνθη, αλλά απογοήτευσε. Οι «ασπρόμαυροι» δεν το έβαλαν κάτω… Έβλεπαν ότι πλησίαζε η «μάχη» της Κρήτης με τον συντοπίτη Εργοτέλη και θεωρούσαν ότι τους δινόταν η ευκαιρία να βγουν διπλά κερδισμένοι. Επικράτηση, τόνωση ψυχολογίας και ένεση ηθικού για το δύσκολο έργο που περιμένει φέτος τον Νίκο Αναστόπουλο και τους παίκτες του.
Οι φίλοι του ΟΦΗ ήταν συνεπείς στο ραντεβού και περίπου 6.000 έδωσαν δυναμικό «παρών» για να σπρώξουν την ομάδα τους στη νίκη. Αν και οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο 15λεπτο, οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου ανέλαβαν πρωτοβουλία, ισορρόπησαν και με κορυφαίους τους Βερόν, Σουμπίνιο... ετοίμαζαν την αντεπίθεσή τους.
Στο 31’, λοιπόν, ο Μίρνες Σίσιτς με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και «έγραψε» το 1-0. Καλύτερο ντεμπούτο δεν μπορούσε να φανταστεί ο Σλοβένος, αλλά έπρεπε να περιμένει μέχρι το φινάλε για να πανηγυρίσει.
Ο Εργοτέλης στο δεύτερο ημίχρονο δεν αντέδρασε, με μόνη εξαίρεση την ευκαιρία στο 79’ με την κεφαλιά του Κατσικοκέρη, ενώ στο 92’ ο Παπουλής θα μπορούσε να έχει «κλειδώσει» το τρίποντο όταν νικήθηκε από τον Πίρσον στο τετ α τετ.
Αμέσως μετά, όμως ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης, που βρήκε τον ΟΦΗ να πανηγυρίζει το πρώτο τρίποντο της φετινής σεζόν και το πρώτο στο «Γεντί Κουλέ» στη Super League έπειτα από έξιχρόνια και 5 μήνες. Ήταν 8 Μαΐου 2005 όταν οι Κρητικοί επικρατούσαν της Ξάνθης 1-0 με γκολ του Μέτοντι Ντεγιάνοφ…
πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: