Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Όσο τον πεισμώνουν, τόσο θα τα «καρφώνει»!

Η χρονιά των... απαντήσεων φαίνεται πως είναι η φετινή για τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος έχει βαλθεί να δώσει απαντήσεις στον Ερνέστο Βαλβέρδε και πλέον και στον Φερνάντο Σάντος.
Όσο τον πεισμώνουν, τόσο θα τα «καρφώνει»!
Η ιστορία με τον προπονητή του Ολυμπιακού είναι γνωστή και χιλιοειπωμένη. Ο Βάσκος τεχνικός έκρινε το καλοκαίρι πως ο Έλληνας επιθετικός δεν του... κάνει και για αυτό ζήτησε να δοθεί και πάλι δανεικός. Ο Μήτρογλου πήρε μεταγραφή στον Ατρόμητο και συνέχισε την εξαιρετική του πορεία από πέρυσι.

Στην πρώτη του συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα των Περιστεριωτών στο ματς με τον Ατρόμητο βρήκε δίχτυα και χάρισε στην ομάδα του το «διπλό» (0-1), ενώ σκόρερ χρίστηκε και στο 1-1 της τρίτης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Στην τέταρτη αγωνιστική και στο 0-0 με τον Αστέρας Τρίπολης έκανε ένα... διάλειμμα, ωστόσο σήμερα στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του στη νίκη της με 2-1.

Μάλιστα, είχε και εξαιρετική απόδοση και θα μπορούσε άνετα να έχει κάνει χατ τρικ, αν ήταν λίγο πιο τυχερός στις τρεις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε μετά τα δυο γκολ που έβαλε. Ο Μήτρογλου έμοιαζε... δαιμονισμένος, σαν να τον είχε κάποιος «τσιγκλήσει»! Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί μεταξύ των μάνατζερ που βρέθηκαν σήμερα στο Περιστέρι, που έλεγαν πως ο «Μητρογκόλ» ήταν... τρελαμένος μετά τη χθεσινή μη κλήση του στην Εθνική από τον Φερνάντο Σάντος και για αυτό ήθελε να δώσει απαντήσεις!

Άλλωστε, δεν είναι κρυφό πως ανυπομονούσε να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και περίμενε πως μετά τα γκολ του στο πρωτάθλημα, θα τον καλούσε και πάλι ο Ομοσπονδιακός τεχνικός. Αυτό όμως δεν έγινε, αφού προτιμήθηκε για την επίθεση ο Άγγελος Χαριστέας. Ο Μήτρογλου πάντως με τέσσερα γκολ σε πέντε συμμετοχές του φέτος, δίνει τις... απαντήσεις του προς κάθε κατεύθυνση. 


πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: