Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

«Βουντού» για να χάσει ξανά ο Χιμένεθ!!

Ο Γιώργος Κουτσογιαννέλης γράφει και σας ρωτά: Τι πιστεύετε ότι θέλει για την Κυριακή η διοίκηση της ΑΕΚ από την ομάδα; Να νικήσει ή να χάσει;..
«Βουντού» για να χάσει ξανά ο Χιμένεθ
Την απομάκρυνση του Μανόλο Χιμένεθ ως αποτυχημένου αποφάσισε το συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ και θα πρέπει να σεβαστούμε την ετυμηγορία τους. Αυτοί ξέρουν. Για να αποφασίζει ο Αδαμίδης να «τελειώσει» συνεργάτη που ο ίδιος επέλεξε, ο κόμπος θα έφτασε στο χτένι. Ολους τους άλλους, άλλωστε, εξακολουθεί να τους στηρίζει, άρα θα κάνουν καλά τη δουλειά τους. Εστω κι αν δεν φαίνεται. Ολοι τους είναι επιτυχημένοι, εκτός από τον προπονητή που χαλούσε τη «χημεία» και ήρθε η ώρα να φύγει για να αποδώσει η ομάδα παικτών και παραγόντων αυτά που μπορεί.
«Εχουμε κρίσιμο παιχνίδι την Κυριακή», αρκέστηκε να πει ο πρόεδρος τα ξημερώματα. Τι σημαίνει αυτό; Ο πρόεδρος της ΑΕΚ αφήνει την ομάδα να βαδίσει για το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, μέσα σε νοσηρό κλίμα, απόλυτης αμφισβήτησης για τον «τελειωμένο» προπονητή. Ξεκίνησε ο πόλεμος νεύρων μεταξύ διοίκησης και προπονητή που βρίσκονται πλέον σε αντίπαλα στρατόπεδα. Ο Αδαμίδης τα έχει όλα με το μέρος του.
Οι εφημερίδες που δεν έχουν κανένα πρόβλημα τη Δευτέρα να αποθεώνουν και την Τρίτη να καθυβρίζουν το ίδιο πρόσωπο, θα συναγωνίζονται για το ποιος θα διασύρει περισσότερο τον Χιμένεθ ως άνθρωπο και ως προπονητή. Η διοίκηση της ΑΕΚ προφανώς και δεν θα τους... μαλώσει και ταυτόχρονα, θα καλύψουν εμπορικά με τον λαϊκισμό τους και τον κόσμο που διψά για «αίμα» και... ξεφτιλίκια. Βρίστε τον ελεύθερα. Και λίγα γράφετε στον προπονητή που δεν άφησε τον Λεονάρντο να παίξει 90λεπτά! Ολοι ξέρουμε, άλλωστε, πως με 90λεπτο Λεονάρντο, κατακτάς Τσάμπιονς Λιγκ. Αν όμως του δώσεις λιγότερο χρόνο συμμετοχής, θα το πληρώσεις με «γκέλα».
Το απίστευτο είναι ότι οι διοικούντες που κάλεσαν χθες το βράδυ τον προπονητή στο έκτακτο δ.σ., περίμεναν από αυτόν να παραιτηθεί! Περίμεναν να παραιτηθεί ένας προπονητής, στον οποίο οφείλουν από πέρυσι 675.000 ευρώ, ενώ του μιλούσαν για συνέπεια. Περίμεναν να παραιτηθεί ένας προπονητής, ο οποίος τους παρακολουθούσε να κάνουν μεταγραφές για τις... μεταγραφές και έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του γι' αυτό. Περίμεναν να παραιτηθεί, επειδή μια «πληγωμένη» από απουσίες ΑΕΚ, έχασε από τη Στουρμ Γκρατς σε παιχνίδι που «στράβωσε», διότι βρέθηκε να παίζει με δέκα παίκτες, μεταξύ των οποίων οι πιτσιρικάδες Κλωναρίδης και Μπουγαϊδης. Το τελευταίο είναι τουλάχιστον unfair. Σαν να έψαχναν την ευκαιρία να τον στείλουν στο... καλό, με την ελπίδα να γλιτώσουν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται από το συμβόλαιο που οι ίδιοι του πρότειναν.
Στο παιχνίδι της Κυριακής τι άραγε θα θέλει η διοίκηση της ομάδας από την ομάδα; Να νικήσει ή να «γκελάρει»; Και τι θα ήθελε από τους παίκτες της ομάδας; Να «ματώσουν» στο γήπεδο για την ομάδα και (κατ' επέκταση) για τον προπονητή που έχει στοχοποιηθεί ή να... σφυρίζουν αδιάφορα για να έρθει μία ακόμη ήττα που θα φέρει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον προπονητή; Η απάντηση δική σας...
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: