Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Εδώ η καλή ΠΑΕ, περάστε κόσμε...!!

Μετά τον Σαουδάραβα κολλητό του Τσάκαμαν, ήρθε η ώρα της Arboris Capital να εκφράσει ενδιαφέρον για τον ΠΑΟ. Χαμός γίνεται, σφάζονται Πρίγκιπες και Πολυεθνικές για το ποιος θα πάρει τους πράσινους.
Εδώ η καλή ΠΑΕ, περάστε κόσμε...
Αύριο μην σας προκαλέσει καμία έκπληξη αν εμφανιστεί στο προσκήνιο καμιά πρόταση από τον Χιου Χέφνερ του Playboy ή από κανένα Ρώσο μεγιστάνα που ξαφνικά ερωτεύτηκε τον Παναθηναϊκό.
Ρε σταματήστε να παίζετε με τον "πόνο" εκατομμυρίων αγνών οπαδών οι οποίοι πονάνε τη φανέλα και ελπίζουν σε μεγαλεία ακούγοντας τον καθένα να πουλάει ελπίδα. Σταματήστε το επιτέλους.
Όταν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, ας ανακοινωθεί να τελειώνουμε. Μέχρι τότε, όλα αυτά τα πήγαινε έλα των εγγράφων με τις σφραγίδες και τις υπογραφές του Πρίγκιπα, όλα αυτά για το ενδιαφέρον της Arboris Capital και γενικότερα όλη αυτή η διατήρηση της ελπίδας πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να γίνει Μάντσεστερ Σίτι, είναι ό,τι πιο σιχαμερό υπάρχει.
Όταν ο Πρίγκιπας αποδειχθεί... ξυπόλητος και η εταιρία "φάντασμα", τότε τι θα βγουν να πουν όλοι αυτοί που παίζουν με τον πόνο του πράσινου λαού; Τι θα πουν; Ότι το δούλεμα πήγαινε σύννεφο; Μακάρι να έρθει ο Αμπράμοβιτς και ο ιδιοκτήτης της Microsoft μαζί και να πάρουν τον Παναθηναϊκό, αλλά μέχρι τότε ας μην φουσκώνουν τα μυαλά του κόσμου.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: