Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

"Με τη νίκη, άλλαξε και η ψυχολογία"

Νίκη ψυχολογίας ήταν για τον Άρη αυτή επί του ΟΦΗ, σύμφωνα με τον Μάρκο Βελλίδη, ο οποίος τόνισε ότι είναι θέμα χρόνου να έρθουν και καλύτερες εμφανίσεις.
"Με τη νίκη, άλλαξε και η ψυχολογία"
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πορτιέρο του Άρη στον "Novasportfm 94,6":

Για το κακό ξεκίνημα: «Δεν ήμασταν πειθαρχημένοι και σοβαροί σε πολλά παιχνίδια. Αν μάλιστα τα δούμε ξεχωριστά δεν κατάφερε να προηγηθεί, δεχθήκαμε πίεση, γκολ την ώρα που εμείς δεν καταφέρναμε».
Για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα: «Ο Άρης πλέον είναι πολύ δεμένος. Ζητάει επίμονα τη νίκη. Το θέλαμε πολύ χθες και τα καταφέραμε».
Για την συνέχεια: «Από τη στιγμή που ήρθε η πρώτη νίκη, άλλαξε όλη η ψυχολογία. Αν είμαστε πραγματικά σοβαροί και δουλεύουμε στην προπόνηση όπως τον τελευταίο καιρό θα εμφανιστούμε καλύτεροι. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες».
Για την περιθωριοποίηση των νέων: «Ξεχάστηκαν διότι τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που έπρεπε. Όταν δεν έρχονται θετικά αποτελέσματα και υπάρχει πίεση».
Για την αξιοποίηση του Γιαννιώτα: «Πήγε εξαιρετικά. Μεγάλο μερίδιο πρέπει να πιστωθεί στον κ. Πασσιαλή. Με εκείνον βρέθηκε στην ενδεκάδα. Και φυσικά στον νέο προπονητή που την έδωσε την ευκαιρία να ξαναπαίξει.
Μακάρι όλες οι ομάδες να βάζουν νεαρά παιδιά. Βλέπουμε ότι οι μικρές Εθνικές ομάδες τα πηγαίνουν περίφημα. Στο ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται να παίζει κάποιος ανάλογα με το πόσο κοστίζει, αν είναι μεγάλη μεταγραφή. Όποιος αξίζει να παίζει».
Για τον έντονο ανταγωνισμό για τα γάντια του βασικού: «Είναι πάρα πολύ καλός, βελτιώνεσαι σε πολλούς τομείς. Τώρα ο Σηφάκης είναι τραυματίας. Θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα αν ήταν έτοιμος».
Για την εξέλιξη του πρωταθλήματος και την συμπλήρωση των κενών θέσεων στην Σούπερ Λίγκα: «Ήταν περίεργο μια να παίζουμε και μια να καθόμαστε δυο εβδομάδες. Πιστεύω πως ουσιαστικά τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Από εδώ και πέρα όλα θα αποκτήσουν μια ροή. Η συμπλήρωση των ομάδων θα κάνει καλό σε όλους, ομάδες, ποδοσφαιριστές, κόσμο και θα δούμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: