Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ουστ... μαυρόγατα!!

Πόδι αναμένεται να πάρει από τη Γαλατασαράι ο Άλμπερτ Ριέρα, με τις "Μαυρόγατες" της Σάντερλαντ να ετοιμάζουν πρόταση για την απόκτησή του και κάποιους στο Λιμάνι να νιώθουν δικαιωμένοι!
Ουστ... μαυρόγατα!
Ο Ισπανός εξτρέμ αποφάσισε να αποχωρήσει στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού από τον Ολυμπιακό, καθώς η πρόταση από την Τουρκία που είχε στα χέρια του ήταν πολύ καλή και δεν μπορεύσε να την αρνηθεί.
Δεν κατάφερε ποτέ, όμως, να προσαρμοστεί στη γειτονική χώρα, με αποτέλεσμα λίγους μήνες μετά τη μετακόμισή του στη Γαλατά, να βρίσκεται με 1,5 πόδι εκτός ομάδας. Κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από ανθρώπους που είναι χρόνια κοντά στον Ολυμπιακό, οι οποίοι όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε ξοδέψει ένα καράβι χρήματα για να τον φέρει στον Πειραιά, υποστήριζαν πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν το αξίζει.
"Ολόκληρη την περασμένη περίοδο περιμέναμε να βρει τα πατήματά του και συνεχώς έπαιρνε ευκαιρίες που ουσιαστικά δεν αξιοποίησε. Δεν είδαμε ένα μεγάλο παιχνίδι από εκείνον, παρά μερικά ξεσπάσματα", έλεγαν στο Λιμάνι όταν ο Ολυμπιακός ουσιαστικά "ξεφορτώθηκε" το βαρύ συμβόλαιο και τον ίδιο τον Ριέρα, υπενθυμίζοντας πως στην Ελλάδα τον είχαν όλοι σαν βασιλιά και έκαναν τα στραβά μάτια με την απόδοσή του.
Τουλάχιστον η ομάδα πήρε αρκετά χρήματα από την πώλησή του, σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο. Για αυτό τώρα που βλέπουν πως η καριέρα του δεν βρίσκεται στα καλύτερά της και αναλογίζονται πως θα μπορούσε να αγωνίζεται ακόμα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, δεν κρύβουν τη χαρά τους...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: