Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Βαλβέρδε: "Δεν κλαίμε για μία ισοπαλία"


Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όμως η μπάλα δεν ήθελε να μπει στα δίχτυα κι έτσι έμεινε τελικά αυτό το 1-1.

Όπως είναι λογικό το αποτέλεσμα έριξε την ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού και γι αυτό ο Ερνέστο Βαλβέρδε τους μίλησε στου Ρέντη.
Ο Βάσκος τεχνικός τους τόνισε πως δεν χάθηκε και ο κόσμος που δεν ήρθαν οι τρεις βαθμοί, αφού η εμφάνιση ήταν τέτοια που δεν σηκώνει αμφισβήτηση για το ποιος ήταν καλύτερος στο γρασίδι.

Αναλυτικά ο προπονητής των ερυθρόλευκων, είπε: "Δεν θα κλαίμε που φέραμε ισοπαλία, δεν είναι καταστροφή, αλλά μπορούσαμε και έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το ντέρμπι. Αυτό ήταν το λογικό με βάση την εικόνα του ματς. Ήμασταν καλύτεροι, αλλά χάσαμε πολλές ευκαιρίες που δεν γίνεται να χάνουμε. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντιδράσαμε στο παιχνίδι.

Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, δεν χάσαμε το παιχνίδι. Δεν χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, κάτι που είναι λογικό να συμβαίνει κάποιες φορές, όταν βρίσκεσαι ξαφνικά πίσω στο σκορ με 1-0, σε τέτοιο παιχνίδι. Πρέπει πάντα να έχουμε τέτοια αντίδραση όταν βρισκόμαστε πίσω στο σκορ, αυτός είναι ο σωστός τρόπος να αντιδράσουμε"

Στη συνέχεια μίλησε και για το ερχόμενο ματς με την Μαρσέιγ: "Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς, κόντρα στη Μαρσέιγ. Ξέρω ότι είναι διαφορετικά όταν παίζουμε στο Champions League. Το ματς είναι κρίσιμο και πολύ σημαντικό και πρέπει όλοι να ξεχάσουμε ό,τι έγινε στο ντέρμπι".
Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια: