Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Δημητρίου: «Φαβορί και μόνο λόγω ονόματος»


ÐÁÍÓÅÑÑÁÉÊÏÓ - ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ ÅÐÁÍÙÌÇÓ

Ο Πανσερραϊκός μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη Football League και ο προπονητής του, Παύλος Δημητρίου μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την πορεία της ομάδας, αλλά και τη νίκη επί της Επανομής το περασμένο Σάββατο:
«Από βαθμολογικής πλευράς η συγκομιδή είναι πολύ καλή, αλλά και όσον αφορά την απόδοση είμαι ευχαριστημένος. Παίξαμε όπως έπρεπε για να κερδίσουμε», είπε αρχικά.
Για το αν η ομάδα του είναι φαβορί για την άνοδο, είπε:
«Από το όνομα και μόνο ο Πανσερραϊκός είναι φαβορί, είναι μέσα στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Πιστεύω όμως ότι έχουμε τις δυνατότητες να το πετύχουμε. Διαθέτουμε μεγάλο ρόστερ που θα μας βοηθήσει διότι θα έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ έχουμε και ποιοτικούς παίκτες που δεν είναι 100% έτοιμοι. Όταν αυτοί είναι έτοιμοι θα έχοπυμε ακόμη μεγαλύτερη δυναμική».
Για τον τραυματισμό του Δημήτρη Ορφανού τόνισε:

«Ο γιατρός κ. Σαμαράς θα δει τη μαγνητική και θα προγραμματιστεί η εγχείρηση. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση είναι πρόσθιος χιαστός, ένας σοβαρός τραυματισμός. Ο Δημήτρης προσπάθησε να επανέλθει, αφού είχε δύσκολο καλοκαίρι με τη μέση του, ήταν σε ανοδική πορεία και ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσαμε να πάθουμε».
Για τη συνέχεια του Πανσερραϊκού, τον προσεχή αγώνα κυπέλλου στην Τσαριτσάνη, αλλά και πρωταθλήματος στα Γιαννιτσά υπογράμμισε:

«Η Τσαριτσάνη είναι άγνωστη ομάδα, θα κάνουμε μερικές αλλαγές. Υπάρχει θετικό κλίμα και καλή ψυχολογία, οι παίκτες που θα μπουν πιστεύω ότι θα ανταποκριθούν και θα φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα. Η Αναγέννηση Γιαννιτσών είναι έκπληξη και χωρίς μεγάλες μεταγραφές παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο. Εγώ βέβαια το περίμενα γιατί έχει έναν εξαίρετο προπονητή, που είναι η βάση της ομάδας, το Σπύρο Μπαξεβάνο».
Τέλος, σχολίασε για το πρωτάθλημα της Football League: «Είναι υποβαθμισμένο γενικά το πρωτάθλημα, αλλά φαίνεται να έχει πολλές καλές ομάδες».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: