Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Μαρκόπουλος:«Ο ΠΑΟΚ παίζει μόνο για τη νίκη»


markopoulos-diloseis-pao-paok-105-65

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον αυριανό (22/11, 19:45) αγώνα με τη Σολέ στο κλειστό της Πυλαίας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europe Cup, εκεί όπου θέλει μόνο νίκη μετά το ανεπυτυχές αποτέλεσμα με τη Ρίγα στο πρώτο του παιχνίδι στη φετινή διοργάνωση.
Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του για ακόμη μία φορά τον Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους που ξεκίνησε τρέξιμο, αλλά και τον Ευθήμη Τσακαλέρη.
Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» μίλησε για τη Σολέ τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να προσέξει τον γρήγορο ρυθμό των Γάλλων. «Είναι μία καλή ευκαιρία να έρθει ο κόσμος και να δει ένα σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι, να δημιουργήσει καλή ατμόσφαιρα για να κάνουμε κι εμείς ένα καλό παιχνίδι, αλλά και ο κόσμος να δει ένα όμορφο θέαμα», επεσήμανε ο Σούλης Μαρκόπουλος.
Για τον όμιλο και τη μέχρι τώρα πορεία τους: «Παίζουμε σε έναν δυνατό όμιλο. Κάναμε μία καλή εμφάνιση στη Ρίγα και θέλουμε την αντίστοιχη εμφάνιση και μία νίκη για να μπούμε στη μάχη της πρόκρισης. Στη Ρίγα παίξαμε καλά. Στο Μαρούσι κάναμε μία νίκη, χωρίς να παίξουμε καλό μπάσκετ, αλλά υπήρχαν και αστάθμητοι παράγοντες με πολλά φάουλ. Το ρόστερ δεν είναι μεγάλο και αυτό είναι ένα πρόβλημα. Υπάρχει κούραση από παιχνίδια και ταξίδια. Εμείς κοιτάμε να παίξουμε μπάσκετ και με τις λίγες επιλογές που έχουμε, θα πρέπει να προσέχουμε το καθετί. Πιστεύω ότι αυτό θα το λύσουμε και ελπίζω να φανεί στα επόμενα παιχνίδια».
Όσο για τις επιλογές στους ψηλούς ανέφερε: «Θα φανούν αυτές οι ελλείψεις ανάλογα με το παιχνίδι. Έχουμε παίξει 2-3 παιχνίδια με αυτούς τους ψηλούς, σε δύσκολες καταστάσεις και αυτό δίνει μία περαιτέρω αυτοπεποίθηση».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: