Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Η μεγάλη βραδιά της ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

"ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ": Πώς η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη κόντρα στην σπουδαία Μίλαν και να βρεθεί κοντά σε μια ιστορική πρόκριση.
Η μεγάλη βραδιά της ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)
Στις 21 Νοεμβρίου του 2006 η ΑΕΚ μπροστά σε 60,0000 φίλους της στο ΟΑΚΑ πετυχαίνει μια από τις σημαντικότερες νίκες της ιστορίας της , καθώς νικά για την 5 η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ 1-0 την Μίλαν, την μετέπειτα κάτοχο του τίτλου.

Αυτό το «τρίποντο», το δεύτερο συνεχόμενο, έφερε τους «κιτρινόμαυρους» μια ανάσα από την επόμενη φάση , τους «16» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, σε έναν όμιλο που υπήρχαν ακόμα οι Λίλ και η Άντερλεχτ. Πλέον οι «κιτρινόμαυροι» κρατούσαν την τύχη στα χέρια τους, έχοντας εξασφαλίσει μια θέση στο Κύπελλο UEFA.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ζούλιο Σέζαρ, καθώς μετά από την εκτέλεση ενός εκπληκτικού φάουλ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του συμπατριώτη του, Ντίντα Μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ήταν ο Στεφανο Σορεντίνο. Ο γκολκίπερ της Ένωσης κέρδισε τον Φιλίπο Ιντζάγκι σε τρία τετ α τετ και έγινε ο σωτήρας της ομάδας του.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΚ (Λορένσο Σέρα Φερέρ): Σορεντίνο, Τσιρίλο, Δέλλας, Παπασταθόπουλος, Τζιωρτζιόπουλος (78΄ Μόρας), Ζήκος, Εμερσον, Τόζερ (66΄ Κυριακίδης), Μαντούκα, Λυμπερόπουλος, Ζούλιο Σέζαρ (86΄ Χετεμάι)

Μίλαν (Κάρλο Αντσελότι): Ντίντα (78΄λ.τρ. Κάλατς), Μπονέρα, Μαλντίνι, Κοστακούρτα (46΄ Γιανκουλόφσκι), Μπρόκι, Πίρλο, Γκουρκούφ, Ζέεντορφ, Κακά, Ιντζάγκι, Ολιβέιρα (70΄ Μποριέλο)

Διαιτητής: Ερικ Μπράαμχααρ (Ολλανδία)

Κίτρινες: Τζιωρτζιόπουλος, Τόζερ - Ολιβέιρα, Ζέεντορφ.


πηγή: sportdog.gr   (κλικ πάνω στη εικόνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: