Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Πες τα, ρε Σάντος: «Κτηνωδία το χαράτσι της ΔΕΗ»

Τρομερός ο Σάντος. Όσο μαζεμένος δείχνει στις δηλώσεις του και τις συμπεριφορές του στους αγώνες της Εθνικής, τόσο επιθετικός είναι στα κοινωνικά ζητήματα.
Πες τα, ρε Σάντος: «Κτηνωδία το χαράτσι της ΔΕΗ»
Και πραγματικά, μίλησε πολύ σκληρά για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα. Τα έχωσε κανονικά.

Σε τηλεοπτική εκπομπή της Πορτογαλίας, ο Σάντος είπε σκληρές αλήθειες. Και μεταξύ άλλων τόνισε για το χαράτσι της ΔΕΗ ότι «υπάρχουν κάποιοι φόροι που αφορούν όλους, και τους ιδιοκτήτες σπιτιών. Πρόκειται για μια κτηνωδία. Αν δεν πληρώσουν, θα διακοπεί το ρεύμα».
Επίσης ο Σάντος δήλωσε: «Είναι πολιτιστικό ζήτημα. Ο Έλληνας θέλει να μιλήσει, ωστόσο, υπάρχει η σκιά της αύξησης των φόρων, της λιτότητας και της ανεργίας. Τα χειρότερα ήρθαν μετά την εμπλοκή του ΔΝΤ. Έχουν αρχίσει βάναυσες περικοπές, και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Η ανεργία έχει αυξηθεί. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν αξίζει να συνεχιστεί αυτό. Το 70% με 75% των Ελλήνων δεν θέλουν η Ελλάδα να αφήσει το ευρώ επειδή φοβάται ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα».
Μην ξεχνάμε ότι και η Πορτογαλία έχει τη θηλιά στο λαιμό, αφού κι αυτή είναι στο ΔΝΤ και ο κόσμος κακοπερνάει κι εκεί. Τέλος ο Σάντος συμφώνησε με τα γκάλοπ και προέβλεψε ότι νικήτρια των εκλογών στην Ελλάδα, όποτε αυτές γίνουν, θα είναι η ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: