Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΟ, μπορείς, μπορείς, γιατί έχει ο Τσάκας ...μπόρεση!

Θα μας ...κουφάνει τελείως ο Τσάκας. "Η βούληση και η ...μπόρεση είναι δεδομένες από την πλευρά μας", είπε ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα που θα νιώθει ...ιδιοκτήτης από τις 30 του μήνα!
ΠΑΟ, μπορείς, μπορείς, γιατί έχει ο Τσάκας ...μπόρεση!
Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα έκανε δηλώσεις για την παράταση που ζήτησε ο νομικός εκπρόσωπος του Αλ Σαούντ στην Ελλάδα, μέχρι την Παρασκευή για να έχει ολοκληρωθεί ο νομικός και ο οικονομικός έλεγχος στην πράσινη ΠΑΕ, που έτσι κι αλλιώς άργησε να ξεκινήσει.
Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε όσους επιθυμούν διακαώς την απόσυρση της πρότασης ή τη δημιουργία προβλημάτων στο έργο της πλευράς του υποψήφιου επενδυτή.
«Η καθυστέρηση έναρξης του ελέγχου και οι ενδιάμεσες καθυστερήσεις προσκόμισης στοιχείων μας οδήγησαν στη μη ολοκλήρωση του ελέγχου όπως ήταν αναμενόμενο. Ο έλεγχος ολοκληρώνεται την Παρασκευή και ακολουθεί η συμβατική υποχρέωση παρουσίασης των χρημάτων (σ.σ. 15 εκατ. ευρώ) για λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Για την τελική ολοκλήρωση, όπως ρητά το MoU ορίζει, απαιτείται η σχετική τροπολογία που επιτρέπει σε αλλοδαπό (σ.σ. πολίτη εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης) να αποκτήσει ελληνική Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία. Ευελπιστούμε ότι αυτό θα γίνει πολύ σύντομα για να μην είμαστε δέσμιοι του σχετικού νόμου και να μην αναζητήσουμε να καταφύγουμε σε τεχνάσματα εφαρμοσμένα ήδη στην Ελλάδα.
Παράλληλα θέλω να τονίσω σε όσους επιθυμούν διακαώς την απόσυρση της πρότασής μας ή τη δημιουργία προβλημάτων στο έργο μας, ότι πλανώνται. Η βούληση και η μπόρεση είναι δεδομένες από την πλευρά μας και θα νιώθουμε ιδιοκτήτες μετά τις 30 του μηνός, ανεξαρτήτως της πορείας της ψήφισης, της σχετικής τροπολογίας», σχολίασε μέσω του Sentragoal ο Βλάσης Τσάκας, που σε κάθε δήλωσή του έχει κάτι καινούργιο να πει. Ακόμα και νέες λέξεις της ελληνικής γλώσσας...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: