Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Μόλντροου:«Αν είμαστε ενωμένοι θα κερδίσουμε»


moldroou

Ο Άρης προετοιμάζεται στο Κάουνας για τον αυριανό (22/11 19:00) κρίσιμο αγώνα απέναντι στην Ρουντούπις στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Europe Cup. Το παιχνίδι είναι ακόμη κρισιμότερο λόγω της ήττας στο πρώτο παιχνίδι άρα η νίκη κρίνεται επιτακτική.
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής πάντως δεν αντιμετωπίζει προβήματα και η ομάδα του αναμένεται να παραταχθεί πλήρης στο ματς με τους Λιθουανούς, με σκοπό να σπάσει το… ρόδι και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Για την αναμέτρηση με την Ρουντούπις μίλησε και ο Σαμ Μόλντροου τονίζοντας ότι: «Μας περιμένει ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παίξουμε πολύ σκληρά ως ομάδα, να είμαστε ενωμένοι και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Δεν είχαμε ασχοληθεί με την Ρουντούπις γιατί είχαμε τον αγώνα με τον Ίκαρο, αλλά δεν με προβληματίζει το στιλ μπάσκετ που παίζει η ομάδα αυτή από όσα μου έχουν πει.
Θα τους αναλύσουμε, θα μας εξηγήσει ο κόουτς τι πρέπει να κάνουμε και αν είμαστε εμείς ενωμένοι σαν ομάδα, θα μπορέσουμε να κερδίσουμε. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα, που γίνεται ακόμα πιο σημαντικό από το γεγονός ότι χάσαμε στη πρεμιέρα στην έδρα μας και πρέπει να καλύψουμε αυτή την ήττα ».
Τέλος, για το αν οι δύο αγώνες τη βδομάδα θα λειτουργήσουν ευεργετικά για την ομάδα του επεσήμανε: «Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ να βρούμε ρυθμό, ειδικά εμάς που είμαστε νέοι και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Όσο περισσότερα παιχνίδια παίζουμε, τόσο το καλύτερο».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: