Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Show me the money...

Το ντέρμπι τέλειωσε, οπότε μοιραία στον Παναθηναϊκό στρέφεται (και) στις διοικητικές εξελίξεις, καθώς σύμφωνα με το προσύμφωνο που υπογράφηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές, στις 21 του Νοέμβρη, δηλαδή αύριο, θα έπρεπε να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ τα 15 εκατομμύρια ευρώ, ώστε ο Σουλτάν να γίνει το αφεντικό του «τριφυλλιού»...
Show me the money...
Ο οικονομικός έλεγχος, όμως, δεν έχει ολοκληρωθεί και η κατάθεση των χρημάτων παίρνει παράταση. Νέα παράταση σε μια υπόθεση που έχει αρχίσει να κουράζει τον κόσμο της ομάδας που «χόρτασε» από τις υποσχέσεις του Βλάση Τσάκα και περιμένει επιτέλους να δει χειροπιαστά πράγματα.
Όλα αυτά και ενώ ο χρόνος πιέζει τον Παναθηναϊκό, ώστε να βρεθεί λύση για την επόμενη ημέρα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τον Δεκέμβριο τα ταμεία της ΠΑΕ θα «μείνουν» από ρευστό και δεν θα μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες της ομάδας αν δεν βρεθεί κάποιος που θα βγει μπροστά, με δεδομένο ότι οι μέτοχοι δεν δείχνουν διάθεση να βάλουν το χέρι στην τσέπη.
Τα ψέμματα τελείωσαν, λοιπόν. Η εβδομάδα που ξεκινά θα κρίνει το κατά πόσον ο Πρίγκιπας θέλει να πάρει την ΠΑΕ. Φυσικά, και σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Τσάκας υπάρχει αναμονή για την τροπολογία που έχει υποσχεθεί να αλλάξει ο Γερουλάνος. Κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό και με αυτή την δικαιολογία να συνεχιστεί αυτή η ιστορία, χωρίς να χρειαστεί να δείξει τα λεφτά ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας.
Όλα αυτά, την ώρα που η Αrboris Capital περιμένει στην... γωνία για να πάρει έστω και με καθυστέρηση την εξουσιοδότηση και να φέρει επενδυτή για τον Παναθηναϊκό. Για να δούμε τι μας ξημερώνει, αν και δεν πρέπει να αποκλείσουμε μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές.
Πηγή: leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: